Tort aniversar

de laura_n in Torturi, 14 Feb 2013 | 7829 vizualizari

COMENTARII (42)

diana_k 1

14.02.2013, 22:14

frumos tortul si delicios

danakarin 1

14.02.2013, 22:22

Frumoa tort!

mamaieelena 1

14.02.2013, 23:11

frumos

alba_zori 1

15.02.2013, 08:27

foarte bun..adica e o bomba la gust..explozie de arome,minunat,imi place red velvetul asta,mai putin bomboanele dar nu conteaza,si crinul ala ma da gata..cred ca a fost multumita doamna..deja sectiunea o ai ca ai facut la asamblare,super mega extraordinar tort!

iqphantom 1

15.02.2013, 09:10

vai ce bine arata !!! jos palaria pentru combinatia de gusturi, suna absolut divin

Bya Ralu 1

15.02.2013, 11:40

sa te mai laud si eu laurica>?)

Bya Ralu 1

15.02.2013, 11:41

e foarte fain,sa ma inveti si pe mine sa fac"chestiuni" din astea)

Doinavar 1

15.02.2013, 12:01

Foarte frumos si ingenios. Felicitari. Sa il pazesti bine, ca vin sa ti-l fur la noapte... daca mai ramane ceva

laura_n 1

15.02.2013, 12:57

Gurita ) te invat, te invat

silvi0ara 1

15.02.2013, 15:09

Foarte frumos.

loredanaaa 1

15.02.2013, 19:50

foarte frumos l-ai decorat, cum ai facut crinul?

laura_n 1

15.02.2013, 21:23

Loredana, din pasta de zahar. Am facut fiecare petala in parte, apoi le-am strans pe toate intr-o floare. fiecare petala are cate o sarmulita lipita pe spate.

Dana_Retetegg 1

15.02.2013, 22:01

Bucatardinpasiune 1

16.02.2013, 00:33

Foarte frumos decorat si cred ca si foarte gustos!! Aduce cu un red velvet cake!

Sidy 1

16.02.2013, 08:05

Superb !!! Cum sa nu-ti placa o asemenea minunatie ???

laura_n 1

16.02.2013, 11:52

va multumesc mult

sebirizescu 1

17.02.2013, 23:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort printesa Sofia