Tort aperitiv cu clatite si pesto

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2016 | 4205 vizualizari

COMENTARII (28)

Bya Ralu 1

21.02.2016, 18:14

CameliaR 1

21.02.2016, 18:14

Bune!

- Andreea - 1

21.02.2016, 18:15

Bya

- Andreea - 1

21.02.2016, 18:15

Camelya

deyutzky 1

21.02.2016, 18:24

ce fain

- Andreea - 1

21.02.2016, 18:25

Deyu

Gherca Daniela 1

21.02.2016, 18:38

super!

- Andreea - 1

21.02.2016, 18:42

Cris2711 1

21.02.2016, 18:42

Ei...da...ce bun asa cu Pesto

- Andreea - 1

21.02.2016, 18:44

Cris ...si eu ador pesto ... l-as manca non stop

Cris2711 1

21.02.2016, 18:45

si mie imi place,Andreea

- Andreea - 1

21.02.2016, 18:46

MotanLaOale 1

21.02.2016, 18:46

- Andreea - 1

21.02.2016, 18:48

Motan

reisnaor_2006 1

21.02.2016, 18:53

- Andreea - 1

21.02.2016, 19:03

Rox

Merisor 1

21.02.2016, 19:08

Interesant tortul tau!

- Andreea - 1

21.02.2016, 19:11

Meri ... si mie mi s-a parut interesanta reteta cand am gasit-o si ma bucur ca am preparat-o ... reteta este o bunatate

Rocsi 1

21.02.2016, 19:49

Ina 1

21.02.2016, 20:03

- Andreea - 1

21.02.2016, 21:31

Rocsi

- Andreea - 1

21.02.2016, 21:31

Ina

Valclaudia 1

21.02.2016, 22:03

excelenta idee! As servi si eu o portie,daca-mi pemiti....

- Andreea - 1

21.02.2016, 22:52

Val... cu mare drag

Tabita _ 1

22.02.2016, 10:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pate din ficatei de pui cu usturoi