Tort clasic visina &ciocolata (metoda rapida)

de anisoara in Torturi, 22 Iun 2010 | 15524 vizualizari

COMENTARII (34)

Bunica 1

22.06.2010, 21:41

Prima sosita, prima servita.Ai avut dreptate, nu este foarte ,foarte dificil, dar bun rauAm dat si furculitele de rigoare

Dana Cristea - pusikmea 1

22.06.2010, 21:45

anisoara, pt fondant, doar topesti ciocolata si amesteci cu mierea si dai la rece???vreau si eu sa incerc, arata bestial!!!!!!

anisoara 1

22.06.2010, 21:46

Wow, nu am incotro , esti prima bunicuto si deaceia te servesc cu draga inima.

Bunica 1

22.06.2010, 21:48

Multumesc, multumesc !

anisoara 1

22.06.2010, 21:59

Pusic am scris in receta. E necesar deprindere, dar peurma te joci cu el.

Ramonaky 1

22.06.2010, 22:01

mmm,arata f bine 5 furcu si de la mine

anisoara 1

22.06.2010, 22:02

Pusic , asteapta te rog sa scriu din nou , ca nu s-a editat textul pt fondant , Dar stii ,asteapta pana maine si voi pune o receta aparte. Cred ca la fete o sa le fie interesant .

anisoara 1

22.06.2010, 22:05

Multumesc ramonaky

Dana Cristea - pusikmea 1

22.06.2010, 22:05

ok anisoara, astept ca oricum nu ma apuc in seara asta de facut fondant ) cu siguranta or sa fie interesate si fetele

Miha 1

22.06.2010, 22:07

Super tort!

gaby_duceag 1

22.06.2010, 22:21

am venit

anisoara 1

22.06.2010, 22:21

Multumesc Miha

anisoara 1

22.06.2010, 22:23

Gaby in toate splendoarea ei, Tu aduci mereu zambetul cu gura pana la urechi. Cand te apuci sa-l prepari ?

anisoara 1

22.06.2010, 22:33

Nimeni nu citeste receta. Toti alearga la poze. Va inchipuiti , ce poze am sa va bucur mereu ?

Brindusa 1

23.06.2010, 00:09

ba eu am citit reteta. Si nu stiu ce e ala ceai corcode. si nici in reteta nu scrie unde il pui. Oricum, tortul e bestial!

Laly 1

23.06.2010, 00:11

Este bestial tortul,felicitari

anisoara 1

23.06.2010, 00:28

Corcode este un ceai de culoare rosie su la gust acru- este aproape la gust ca visina. Si eu am scris ca daca nu aveti cantitatea necesar de visina cu sucul , mai adaugati ceai corcode. Iti multumesc

anisoara 1

23.06.2010, 00:32

Laly iti multumesc

madi_marin 1

23.06.2010, 09:02

arata foarte bine tortuletul, o sa incerc sa il fac si eu....

lia maria 1

23.06.2010, 10:01

nota maxima arata minunat iar pentru descrierile tale detailate bineinteles pun furculitele pe care le meriti din plin

epurasha2bb 1

23.06.2010, 10:07

Anisoara arata foarte bine tortul iar reteta e detaliata ca de obicei! nu pot decat sa aplaud atat aspectul final cat si reteta si faptul ca esti intre putinii care-si dezaluie secretele pentru cei incepatori 5 furculite si de la mine.

jolygina 1

23.06.2010, 11:12

intradevar majoritatea se uita la poze dar mai si salveaza reteta si o citesc sau chiar o si pun in practica ,

Rocsi 1

23.06.2010, 11:59

ce sa zic decat minunat...dar mult d emunca...dar banuiesc ca si rezultatul e pe masura

eclerash 1

23.06.2010, 14:30

da,chiar asa...mi se pare munca multa dar intr-adevar merita!

anisoara 1

23.06.2010, 15:30

Madi cu placere. Te astept cu rezultatul.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata si capsuni