Tort clasic visina &ciocolata (metoda rapida)

de anisoara in Torturi, 22 Iun 2010 | 15473 vizualizari

COMENTARII (34)

Bunica 1

22.06.2010, 21:41

Prima sosita, prima servita.Ai avut dreptate, nu este foarte ,foarte dificil, dar bun rauAm dat si furculitele de rigoare

Dana Cristea - pusikmea 1

22.06.2010, 21:45

anisoara, pt fondant, doar topesti ciocolata si amesteci cu mierea si dai la rece???vreau si eu sa incerc, arata bestial!!!!!!

anisoara 1

22.06.2010, 21:46

Wow, nu am incotro , esti prima bunicuto si deaceia te servesc cu draga inima.

Bunica 1

22.06.2010, 21:48

Multumesc, multumesc !

anisoara 1

22.06.2010, 21:59

Pusic am scris in receta. E necesar deprindere, dar peurma te joci cu el.

Ramonaky 1

22.06.2010, 22:01

mmm,arata f bine 5 furcu si de la mine

anisoara 1

22.06.2010, 22:02

Pusic , asteapta te rog sa scriu din nou , ca nu s-a editat textul pt fondant , Dar stii ,asteapta pana maine si voi pune o receta aparte. Cred ca la fete o sa le fie interesant .

anisoara 1

22.06.2010, 22:05

Multumesc ramonaky

Dana Cristea - pusikmea 1

22.06.2010, 22:05

ok anisoara, astept ca oricum nu ma apuc in seara asta de facut fondant ) cu siguranta or sa fie interesate si fetele

Miha 1

22.06.2010, 22:07

Super tort!

gaby_duceag 1

22.06.2010, 22:21

am venit

anisoara 1

22.06.2010, 22:21

Multumesc Miha

anisoara 1

22.06.2010, 22:23

Gaby in toate splendoarea ei, Tu aduci mereu zambetul cu gura pana la urechi. Cand te apuci sa-l prepari ?

anisoara 1

22.06.2010, 22:33

Nimeni nu citeste receta. Toti alearga la poze. Va inchipuiti , ce poze am sa va bucur mereu ?

Brindusa 1

23.06.2010, 00:09

ba eu am citit reteta. Si nu stiu ce e ala ceai corcode. si nici in reteta nu scrie unde il pui. Oricum, tortul e bestial!

Laly 1

23.06.2010, 00:11

Este bestial tortul,felicitari

anisoara 1

23.06.2010, 00:28

Corcode este un ceai de culoare rosie su la gust acru- este aproape la gust ca visina. Si eu am scris ca daca nu aveti cantitatea necesar de visina cu sucul , mai adaugati ceai corcode. Iti multumesc

anisoara 1

23.06.2010, 00:32

Laly iti multumesc

madi_marin 1

23.06.2010, 09:02

arata foarte bine tortuletul, o sa incerc sa il fac si eu....

lia maria 1

23.06.2010, 10:01

nota maxima arata minunat iar pentru descrierile tale detailate bineinteles pun furculitele pe care le meriti din plin

epurasha2bb 1

23.06.2010, 10:07

Anisoara arata foarte bine tortul iar reteta e detaliata ca de obicei! nu pot decat sa aplaud atat aspectul final cat si reteta si faptul ca esti intre putinii care-si dezaluie secretele pentru cei incepatori 5 furculite si de la mine.

jolygina 1

23.06.2010, 11:12

intradevar majoritatea se uita la poze dar mai si salveaza reteta si o citesc sau chiar o si pun in practica ,

Rocsi 1

23.06.2010, 11:59

ce sa zic decat minunat...dar mult d emunca...dar banuiesc ca si rezultatul e pe masura

eclerash 1

23.06.2010, 14:30

da,chiar asa...mi se pare munca multa dar intr-adevar merita!

anisoara 1

23.06.2010, 15:30

Madi cu placere. Te astept cu rezultatul.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort Zebră