Tort cu capsuni

de jolygina in Torturi, 20 Iul 2011 | 3950 vizualizari

 

acest tort l-am facut de Pasti dar abia acum am reusit sa il postez

 

INGREDIENTE

  • 200g piscoturi
  • 200g frisca lichida
  • 2 plicuri gelatina
  • un iaurt cu capsuni de 400g
  • 4 linguri de zahar pudra optional
  • 200 g capsuni
  • 100g visine
  • un kiwi
  • 300g biscuiti
  • 100g unt
  • 100g rahat
  • 1 sticluta de esenta de rom
  • 1 lingura cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu capsuni:

Blatul de biscuiti


Sfaramam biscuiti cu sucitorul sau putem sa-i bagam in blender, dupa care tocam rahatul cubulete mici si il topim cu untul pe foc. Cand s-a topit untul si rahatul punem cacaoa si amestecam bine. Adaugam esenta de rom si turnam toata compozitia lichida peste biscuiti. Amestecam bine si turnam compozitia pe un platou in forma rotunda pentru tort


Crema de iaurt


Batem frisca bine dupa care adaugam iaurtul , zaharul pudra, apoi turnam gelatina care a fost pusa la inmuiat timp de 10 minute si desfacuta pe baie de abur.


Asamblarea tortului


In forma rotunda care a fost asezata mai intai foaia de biscuite asezam de jur imprejur piscoturile. Dupa ce am terminat de asezat turnam jumatate din compozitia de frisca cu iaurt, apoi jumatate din capsuni taiate cubulete si le asezam peste crema de frisca. Turnam restul de crema. Deasupra ornam cu visinile ,capsunile ramase si fructul de kiwi


Dam la rece timp de 4 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

jolygina 1

03.08.2011, 09:08

multumesc mamaie elena

jolygina 1

03.08.2011, 09:08

multumesc lilik

diaconta 1

11.12.2011, 08:17

La multi ani draga mea sa ai parte de multa bucurie
aniversare frumoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de oua, frisca si fructe