Tort cu capsuni si ciocolata

de T I M E A in Torturi, 21 Mai 2012 | 5400 vizualizari

COMENTARII (50)

T I M E A 1

21.05.2012, 22:50

Ruxy merci mult pt link super mult imi place! si ma simt mai bine. Ce femei frumoase

T I M E A 1

21.05.2012, 22:51

Miti - deci vrei sa facem dar sa iti trimitem tie? ca cica noi am cam vrea sa renuntam la dulciuri dar ne place sa facem

RuxyRux 1

21.05.2012, 22:52

Cu drag...eu mai poposesc aici din cand in cand...o oaza de armonie si frumusete!

T I M E A 1

21.05.2012, 22:54

Elena ma bucur ca iti place

Mitinita 1

21.05.2012, 22:56

trimiteti ca nu se iroseste

mena29 1

21.05.2012, 23:00

Ce buuun!

angyb 1

21.05.2012, 23:01

T I M E A 1

21.05.2012, 23:05

Miti , Mena & Angy

iry-gabriela 1

21.05.2012, 23:45

ce deliciu

alldaycooking 1

22.05.2012, 08:08

super bun!

T I M E A 1

22.05.2012, 08:30

iri, allday multumesc

MonaMimi 1

22.05.2012, 10:40

un deliciu

auroravoicu 1

22.05.2012, 13:21

Delicios

T I M E A 1

22.05.2012, 14:40

mon, aurora

deliciousflavours 1

22.05.2012, 15:02

ciocolata+capsuni=nebunie!

T I M E A 1

22.05.2012, 15:37

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:02

bun,bun

mirela0911 1

22.05.2012, 20:37

Mmmmmm, ce bun trebuie sa fie!

T I M E A 1

22.05.2012, 22:29

mamaieelena & mirela

Sim0na 1

23.05.2012, 22:06

Mmm... ce bunatate de tort...

T I M E A 1

23.05.2012, 22:44

mimmi 1

26.05.2012, 14:38

Ce bine arata tortuletul ... yummy yummy .Trimiti si la mine o felie ?

T I M E A 1

06.06.2012, 12:00

mimmi

Chefnou 1

18.08.2012, 00:30

As vrea mai mult detaliu despre:

Crema: punem pe foc frisca lichida amestecata cu zaharul si luam de pe foc dupa ce fierbe 2-3 minute.
Adaugam ciocolata taiata bucati, apoi dupa ce s-a topit ciocolata adaugam si untul bucatele. Amestecam bine pana se topeste si untul si dam la frigider timp de aprox o ora. Amestecam din cand in cand.

In loc de ciocolata pot pune 2 linguri de cacao?
Cind fierbi frisca lichida - se ingroasa? sau cum sti ca este gata?

~ Multumesc

T I M E A 1

18.08.2012, 11:56

Nu, frisca nu se ingroasa cand fierbe, dupa ce adaugi ciocolata si o pui la rece se ingroasa. Daca pui cacao nu e acelasi lucru.
Frisca e gata cand fierbe si se topeste zaharul de tot.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu lamaie,portocala si ciocolata neagra