Tort cu ciocolata si visine

de adry88 in Torturi, 24 Apr 2013 | 6171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 100 g unt
  • 100 g apa fierbinte
  • 3 oua
  • 130 g faina
  • 1 praf de copt
  • 1 ciocolata amaruie
  • 2 linguri cacao
  • Crema
  • 300 g smantana pentru frisca
  • 1 ciocolata amaruie
  • 1 cana de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu ciocolata si visine:

Blat-topim ciocolata cu untul,dupa care adaugam apa fierbinte,amestecam si lasam sa se raceasca putin.


Mixam ouale cu un praf de sare dupa care adaugam amestecul de ciocolata, faina amestecata cu praful de copt, cacao si amestecam bine.


Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca foarte bine.


Crema-amestecam smantana pentru frisca cu ciocolata intr-un ibric si punem pe foc mic sa se topeasca ciocolata. Amestecam continuu avand grija sa nu fiarba. Dam la frigider sa se raceasca dupa care o mixam pana devine o crema.


Asamblare-blatul racit il vom taia in 2. Prima foaie o insiropam, adaugam 1/2 crema, visine si restul de crema, asezam a 2 foaie si o decoram dupa plac.


Dam la frigider minim 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu ciocolata si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

gaby_gabytza 1

29.04.2013, 16:38

superb

orin 1

03.05.2013, 13:46

Multumesc de raspuns...in Spania nu prea gasesti de 100g,asa ca jumatate de tableta ajunge....Paste feicit!

adry88 1

03.05.2013, 16:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Invartita moldoveneasca de post, cu mere si stafide

de RODIMUR 7

la 12:04

Salată de sfeclă cu rădăcină de țelină la borcan

ieri la 09:04

Supa crema de brocoli

ieri la 08:49

Clatite cu branza si bezea

de Rocsi 9

pe 03.12 la 17:53

RETETA RECOMANDATA
Tort Sacher