Tort cu ciocolata si visine

de adry88 in Torturi, 24 Apr 2013 | 5186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 100 g unt
  • 100 g apa fierbinte
  • 3 oua
  • 130 g faina
  • 1 praf de copt
  • 1 ciocolata amaruie
  • 2 linguri cacao
  • Crema
  • 300 g smantana pentru frisca
  • 1 ciocolata amaruie
  • 1 cana de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu ciocolata si visine:

Blat-topim ciocolata cu untul,dupa care adaugam apa fierbinte,amestecam si lasam sa se raceasca putin.


Mixam ouale cu un praf de sare dupa care adaugam amestecul de ciocolata, faina amestecata cu praful de copt, cacao si amestecam bine.


Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca foarte bine.


Crema-amestecam smantana pentru frisca cu ciocolata intr-un ibric si punem pe foc mic sa se topeasca ciocolata. Amestecam continuu avand grija sa nu fiarba. Dam la frigider sa se raceasca dupa care o mixam pana devine o crema.


Asamblare-blatul racit il vom taia in 2. Prima foaie o insiropam, adaugam 1/2 crema, visine si restul de crema, asezam a 2 foaie si o decoram dupa plac.


Dam la frigider minim 2 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu ciocolata si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

gaby_gabytza 1

29.04.2013, 16:38

superb

orin 1

03.05.2013, 13:46

Multumesc de raspuns...in Spania nu prea gasesti de 100g,asa ca jumatate de tableta ajunge....Paste feicit!

adry88 1

03.05.2013, 16:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu Nutella, mousse de zmeura si glazura oglinda