Tort cu crema de branza

de claudiaO in Torturi, 21 Feb 2014 | 2884 vizualizari

 

Prima aniversare din viata piticului meu , acum 2 ani ....primul tort facut special pentru el - nu se putea ca momentul sa nu fie marcat !

 

INGREDIENTE

  • Blat de rulada:
  • 5 oua,
  • 5 linguri de zahar,
  • 5 linguri de ulei,
  • 5 linguri de faina,
  • esenta de vanilie si coaja de lamaie,
  • 1 praf de copt
  • Crema:
  • 500 gr branza de vaci Dr. Oetker,
  • 200 gr unt moale,
  • 200 gr zahar cu aroma de vanilie,
  • 200 gr frisca batuta ,
  • coaja de lamaie
  • Decor:
  • ciocolata topita si fulgi de cocos
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de branza:

Frecam galbenusurile cu uleiul si amestecam usor cu albusul batut spuma impreuna cu zaharul. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si mirodeniile. Dam la cuptor in tava tapetata cu hatie de copt - 30x40cm, pt cca. 20-30 minute, in functie de cuptor.


Pentru crema,frecam untul spuma cu zaharul, apoi amestecam cu branza si coaja de lamaie. La final adaugam si frisca batuta ca sa impufoseze totul.


Foaia de rulada se taie in 3 fasii egale si se pune crema. Avem grija sa oprim putina crema ca sa imbracam tortul. Rulam prima fasie si o asezam in picioare pe platou, apoi continuam melcul cu celelalte 2 foi.


Imbracam tortul in crema alba si punem niste moate din loc in loc. Asezam ornamentul din ciocolata - facut dinainte pe hartie de copt - cu ajutorul unui pos- si presaram peste tot un praf de fulgi de cocos.


Pofta buna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

21.02.2014, 20:31

La multi ani micutului tau

MotanLaOale 1

21.02.2014, 20:50

claudiaO 1

24.02.2014, 09:54

multumim

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert choux a la creme
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu carne tocata -la cuptor /pasta all forno

ieri la 22:31

Crema de zahar ars

de Lau 9

ieri la 22:15

Drob de pui

de Lau 9

ieri la 21:30

Tort cu ciocolata si zmeura

de oanapl 6

ieri la 20:45

RETETA RECOMANDATA
Tort Garfield