Tort cu crema de branza

de claudiaO in Torturi, 21 Feb 2014 | 2236 vizualizari

 

Prima aniversare din viata piticului meu , acum 2 ani ....primul tort facut special pentru el - nu se putea ca momentul sa nu fie marcat !

 

INGREDIENTE

  • Blat de rulada:
  • 5 oua,
  • 5 linguri de zahar,
  • 5 linguri de ulei,
  • 5 linguri de faina,
  • esenta de vanilie si coaja de lamaie,
  • 1 praf de copt
  • Crema:
  • 500 gr branza de vaci Dr. Oetker,
  • 200 gr unt moale,
  • 200 gr zahar cu aroma de vanilie,
  • 200 gr frisca batuta ,
  • coaja de lamaie
  • Decor:
  • ciocolata topita si fulgi de cocos
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de branza:

Frecam galbenusurile cu uleiul si amestecam usor cu albusul batut spuma impreuna cu zaharul. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si mirodeniile. Dam la cuptor in tava tapetata cu hatie de copt - 30x40cm, pt cca. 20-30 minute, in functie de cuptor.


Pentru crema,frecam untul spuma cu zaharul, apoi amestecam cu branza si coaja de lamaie. La final adaugam si frisca batuta ca sa impufoseze totul.


Foaia de rulada se taie in 3 fasii egale si se pune crema. Avem grija sa oprim putina crema ca sa imbracam tortul. Rulam prima fasie si o asezam in picioare pe platou, apoi continuam melcul cu celelalte 2 foi.


Imbracam tortul in crema alba si punem niste moate din loc in loc. Asezam ornamentul din ciocolata - facut dinainte pe hartie de copt - cu ajutorul unui pos- si presaram peste tot un praf de fulgi de cocos.


Pofta buna :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

21.02.2014, 20:31

La multi ani micutului tau

MotanLaOale 1

21.02.2014, 20:50

claudiaO 1

24.02.2014, 09:54

multumim

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de foietaj cu Ceva Fin