Tort cu crema de branza si piersici

de Aletta in Torturi, 20 Iul 2015 | 1789 vizualizari

 

Imi place foarte mult crema de branza in prajituri si de mult vroiam sa fac un tort cu crema de branza. Pe caldurile astea nu iti mai arde sa faci la creme pe baie de aburi ;))
Delicios!!

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 7 linguri cu varf de zahar
  • 7 linguri de apa rece
  • 1 praf de copt
  • 5 linguri de faina
  • 2 linguri de cacao
  • un compot de piersici
  • 400 g crema de branza Goldessa (Lidl)
  • 600 ml frisca lichida (Viva)
  • 1 plic de gelatina
  • 200 g zahar
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de branza si piersici:

Pentru blatul de tort ; Albusurile se bat spuma,treptat se adauga cele 7 linguri de zahar iar cand bezeaua e tare se adauga galbenusurile,apa,praful de copt si se omogenizeaza usor. Se pune si faina amestecata cu cele 2 linguri de cacao.Se coace blatul 30-40 min la 180 grade..

Se lasa la racit. Cand e rece se taie in 3 felii.


Crema ; Se mixeaza branza cu zaharul si se adauga gelatina hidratata in 100 ml apa rece. Se bate 400 ml frisca si se adauga in crema de branza. Se da la frigider pana se incheaga bine.


Se trece la asamblat; Blaturile taiate felii se insiropeaza cu zeama de compot,se adauga bucati taiate de piersici, jumatate din crema. Se pune al doilea blat si se repeta operatiunea.


Se da la frigider cateva ore,ideal peste noapte si a 2 a zi se imbraca in cele 200 ml frisca ramasa si se decoreaza cu bucati de piersici si optional glazura de ciocolata.

 

TIPS-URI

1

Albusurile se bat mai bine spuma cu un praf de sare.

2

praful de copt se poate adauga peste galbenusuri cu o lingura de apa rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de branza si piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

20.07.2015, 14:00

Buuun si racoros!

Gherca Daniela 1

20.07.2015, 19:44

foarte bun!

Aletta 1

20.07.2015, 23:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ricotta si zmeura