Tort cu crema de menta si capsuni

de Retete cu Margareta Cismasiu in Torturi, 24 Mai 2015 | 3518 vizualizari

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

24.05.2015, 11:20

Bunica 1

24.05.2015, 11:35

Mentă și căpșuni o combinație deosebită!

Adele 1

24.05.2015, 11:50

Ce bunatate .ce combinatie

Gherca Daniela 1

24.05.2015, 11:56

Racoritor si tare bun!

mirela0911 1

24.05.2015, 12:30

Ce combinatie!

Bya Ralu 1

24.05.2015, 15:00

Ce tort fain

diaconta 1

24.05.2015, 16:11

Ce tort frumos si ce combinatie delicioasa

Moni_alex 1

24.05.2015, 18:40

foarte bun!

MOKUSKA 1

25.05.2015, 08:35

Rocsi 1

25.05.2015, 19:36

Super delicioasa combinatia!

PatriciaNatalia 1

03.06.2015, 12:28

Menta să fie uscată (ca și atunci când faci ceai) sau verde (proaspăt culeasă)?

Retete cu Margareta Cismasiu 1

03.06.2015, 15:14

Eu am folosit menta proaspata,din gradina.E mai puternica aroma.Cred ca merge si cu menta uscata,dar sa pui mai multa.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

ieri la 17:24

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

ieri la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

ieri la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort pentru Andreea