Tort cu mascarpone si fructe de padure

de oana_pisicutza16 in Torturi, 16 Feb 2012 | 13850 vizualizari

COMENTARII (23)

gaby_gabytza 1

16.02.2012, 17:40

valeu ce pofta miai fct

RuxyRux 1

16.02.2012, 17:56

Arata supeeerb!

ionela2682 1

16.02.2012, 17:58

Ce frumos!!

Angelina_Elena 1

16.02.2012, 18:00

ce tort superb ai facut,BRAVO!!! si pare atat de deliciosss

MotanLaOale 1

16.02.2012, 18:56

foarte frumos

iry-gabriela 1

16.02.2012, 19:03

mmmm...ingenios si frumos

diaconta 1

16.02.2012, 19:06

superb
cu mascarpone si fructe de padure,exact pe gustul meu

Rocsi 1

16.02.2012, 20:26

frumos tort si delicios delicios!!!

soryna1981 1

16.02.2012, 20:33

superb, superb, ce finete de tort

Sim0na 1

16.02.2012, 20:39

O inimioara delicioasa!

oana_pisicutza16 1

16.02.2012, 20:41

ma bucur ca va place a fost chiar foarte gustos

soryna1981 1

16.02.2012, 21:19

Spune-mi daca fructele le-ai cumparat la punga asa amestec?....sau le-ai avut la congelator?.....cred ca nu am cautat eu fructe asa, incat nu stiu sa fie chiar atatea de cumparat..... Eu le cumpar cand le este sezonul,atunci le consum, in rest nu am cumparat congelate.

soryna1981 1

16.02.2012, 21:21

Cata cantitate de frisca a-i mai folosit la ornare incat sa acoperi totul si sa faci si acele modele?....Nu stiu daca are tava ceva diametri sau cum se masoara aceasta forma de inimioara?...din cauza ca am mai vazut forme de genul dar de diferite marimi, daca se poate te rog sa-mi spui o masura sau ceva daca scrie pe ea, sa-mi fac o idee, mersi mult.

oana_pisicutza16 1

16.02.2012, 21:50

Pai fructele le-am avut eu in congelator nu leam cumparat dar in magazin gasesti fructe la punga de 400g. frisca pentru ornat, folosesc in jur de 300 ml cred nu stiu exact pentru ca eu cumpar un litru de frisca de fiecare data si daca ramane o folosesc si la alte prajituri sau la cafea. iar tava corespunde unei tavi rotunde cu diametrul de 26cm (asa scrie pe cutia de la tava)

Lau 1

16.02.2012, 22:39

superb si delicios

La Ancuta 1

17.02.2012, 10:52

soryna1981 1

17.02.2012, 12:42

Aha, iti multumesc pt detalii.

oana_pisicutza16 1

17.02.2012, 13:30

cu placere

diana_k 1

17.02.2012, 19:53

frumos tortul si foarte bun

MIUTA 1

17.02.2012, 21:15

Foarte frumos excelent cred ca e delicios.

soryna1981 1

18.02.2012, 14:18

Fetelor cum pot pune si eu aceste emotiocoanse?.....d-au click pe zambaret in coltul de la chenar se deschide pagina cu ele, dar cand sa pun si eu ceva dispare si nu reusesc sa apas.....cum fac?

BuburuzaBubu 1

01.04.2012, 17:07

WoooW arata delicos

babi5 1

16.12.2014, 20:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort Zebră (2) pentru Rareş