Tort cu morcov si lamaie

de Bianca20 in Torturi, 27 Aug 2015 | 8711 vizualizari

COMENTARII (25)

Andra_Constantinescu 1

27.08.2015, 10:37

Ce bun o fi!

- Andreea - 1

27.08.2015, 10:37

Ce mult imi place si mie blatul cu morcov ... delicios

Bya Ralu 1

27.08.2015, 10:48

hmmm cum arata

Gicuta 1

27.08.2015, 10:52

Ela68 1

27.08.2015, 10:56

ce bine arata

Bianca20 1

27.08.2015, 10:57

Multumesc!

Dya Daniela Andrei 1

27.08.2015, 11:02

deyutzky 1

27.08.2015, 11:22

Tare bine arata

reisnaor_2006 1

27.08.2015, 12:20

Wowwwwwwwwww

miki_a 1

27.08.2015, 14:29

Ce pozeeee frumoase! Felicitari Bianca!

Gherca Daniela 1

27.08.2015, 17:54

Bianca20 1

27.08.2015, 19:58

Multumesc mult!

MotanLaOale 1

27.08.2015, 20:19

Rocsi 1

27.08.2015, 20:49

Ce frumos!

Moni_alex 1

28.08.2015, 10:13

ce bine arata

Satisfyyourcravings 1

28.08.2015, 13:04

Superb arata!

Bianca20 1

28.08.2015, 14:45

Multumesc!

Xandrinne 1

29.08.2015, 23:58

Valclaudia 1

06.09.2015, 08:33

excelent! L-am trecut la favorite, clar!

dantes 1

06.09.2015, 09:07

Super!

DIANA B 1

06.09.2015, 12:45

Cred ca-i tare bun ...

VanessaAli 1

06.09.2015, 17:04

Arata super!

Panacris 1

11.10.2015, 09:31

RuxyRux 1

11.10.2015, 20:07

Excelenta!

Teo 1

11.10.2015, 20:24

Uneori avem retineri in a combina legumele cu zahar,frisca...,dar, cand vad ce bine arata chiar as incerca!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu portocale