Tort cu pere si crema de branza

de Corinuta in Torturi, 24 Sep 2010 | 6449 vizualizari

COMENTARII (24)

Miha 1

24.09.2010, 14:16

Ce bun tre sa fie!

La Ancuta 1

24.09.2010, 14:26

Corinuta 1

24.09.2010, 14:38

Foarte bun Miha

Corinuta 1

24.09.2010, 14:38

Ancuta, multumesc

gaby_duceag 1

24.09.2010, 14:42

mie, cat imi dai?

Miha 1

24.09.2010, 15:00

"mie, cat imi dai?" Vo 18 ani...cam asa...

Corinuta 1

24.09.2010, 15:24

pai......................mai e o felioara ramasa prin frigi...................e bine?

Sylvia 1

24.09.2010, 18:53

Excelent arata

Rocsi 1

24.09.2010, 19:15

Ina 1

24.09.2010, 20:17

interesanta chestia aia cu boabele de fasole

Bucataras Medi 1

24.09.2010, 21:33

foarte frumos.................................

Gouda 1

24.09.2010, 21:46

cu pere vai de mine ce deliciu trebuie sa fie

Anamaria7 1

25.09.2010, 00:31

praji cu branzaaa

gaby_duceag 1

25.09.2010, 11:48

ia corinutzo, zici ca-ti dau de lucru?? no..ete ce "poiata" sunt: http://gabydinrepaos.blogspot.com/

Corinuta 1

25.09.2010, 13:09

Gabitza, io blog-urile tale le vizitez frecvent.................da' acuma zi cin' te supara ca io ma duc si-l(o) bat!

Corinuta 1

25.09.2010, 13:10

Anamaria si mie-mi plac cu branza.............muuult!

Corinuta 1

25.09.2010, 13:10

Gouda, multumesc

Corinuta 1

25.09.2010, 13:11

Mersi Medi, te pup!

Corinuta 1

25.09.2010, 13:13

Ina, boabele nu lasa aluatul sa se umfle la mijloc

Corinuta 1

25.09.2010, 13:13

RocsiSylviamultumesc!

Dana Cristea - pusikmea 1

25.09.2010, 16:21

Corinuta 1

25.09.2010, 22:13

Mersi Dana!

nadina73 1

29.09.2010, 00:09

5f

elena1988 1

08.02.2011, 10:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de ciocolata si zmeura