Tort cu trei feluri de ciocolata

de Criss in Torturi, 1 Feb 2011 | 11502 vizualizari

COMENTARII (29)

Crista_Luca 1

01.02.2011, 09:04

ce bine arata...super ! si trandafirii ...si mie imi plac tare mult cei galbeni ....

Criss 1

01.02.2011, 09:09

Multumesc Cristina.

DIANA B 1

01.02.2011, 10:23

Ce frumooos

lia maria 1

01.02.2011, 10:33

Inca o maestra in torturi

silvi0ara 1

01.02.2011, 10:44

Foarte frumos,felicitari.

Rocsi 1

01.02.2011, 10:45

faci niste torturi tare frumoase

Criss 1

01.02.2011, 11:46

Multumesc Onesta.

Criss 1

01.02.2011, 11:46

Lia, esti o draguta. Sunt departe de a fi maestra, insa imi place sa fac torturi si ma straduiesc sa arate bine.

Criss 1

01.02.2011, 11:47

Silvia, Rocsi, va multumesc mult.

elena1988 1

01.02.2011, 11:52

Ina 1

01.02.2011, 12:02

fara cusur Decorul este excelent! Mereu zic sa incerc si eu sa fac pasta pentru floricele, dar n-am curaj
Felicitari!

gaby_duceag 1

01.02.2011, 12:02

perfect!!!!! bravo

Criss 1

01.02.2011, 12:07

Multumesc Elena, Ina, Gaby.
Sunteti dragute.

Criss 1

01.02.2011, 12:09

Ina, totul e sa incerci. Si mie mi s-a parut ceva imposibil de realizat insa acum vad ca nu e greu deloc.

adasev12 1

01.02.2011, 12:11

f bun si f frumos intr-adevar!
trandafiii i-ai facut tu sau sunt cumparati? daca i-ai facut tu, m-ar interesa f tare reteta...arata minunat!

Ligia Bxl 1

01.02.2011, 12:20

aratos si tare bun

Criss 1

01.02.2011, 12:28

Multumesc Ada.
Trandafirii i-am facut eu din pasta de lapte praf. Se pun intr-un vas 2 linguri miere si se adauga lapte praf pana rezulta o pasta de consistenta plastilinei.Pasta se intinde intre doua folii de plastic sa nu se lipeasca, se decupeaza si se fac diferite forme.

Criss 1

01.02.2011, 12:28

Multumesc Ligia.

Dana Cristea - pusikmea 1

01.02.2011, 12:35

superb! cat de bine arata glazura oglinda, o sa incerc si eu, imi place la nebunie cum arata!!!!

adasev12 1

01.02.2011, 12:38

am inteles Criss, mersi . inseamna ca te pricepi , mie nu cred ca mi-ar iesi asa frumos...parca sunt pictati...eu nu ma pricep prea bine la din astea...credeam ca-s decupate petalele cu ceva forme...

Criss 1

01.02.2011, 15:03

Multumesc Pusika. E foarte buna glazura, merita incercata. eu de acum am sa o folosesc mereu la torturi.

Criss 1

01.02.2011, 15:05

Ada, nu as zice ca ma pricep, daca te uiti pe blogul meu vezi ca primii trandafiri mi-au iesit chiar urati in comparatie cu acestia. Totul e sa exersezi. Eu am mai aruncat de doua ori pasta de lapte praf inainte si o data pasta marshmellow ca nu mi-a iesit nimic. Acum incep sa ma descurc.

MIUTA 1

01.02.2011, 17:59

diaconta 1

01.02.2011, 19:27

minunat e putin spus locul lui e la favorite felicitari Criss

kamy 1

01.02.2011, 21:07

no comment

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort cu cremă de ciocolată şi frişcă