Tort cu trei feluri de ciocolata

de La Ancuta in Torturi, 17 Noi 2011 | 36052 vizualizari

COMENTARII (94)

amy_b 1

23.11.2011, 11:14

senzational!!!arata tare bine si cred ca e si foarte gustos...atata ciocolataaaaaa !felicitari!!!

nadina73 1

23.11.2011, 11:32

Super arata ,de gust nici ca mai vb ,MINUNAT,felciitari Ancutza

La Ancuta 1

23.11.2011, 14:16

Amy iti multumesc. Sa inteleg ca si tie iti place ciocolata?

La Ancuta 1

23.11.2011, 14:16

Multumesc Nadina. Ma bucur sa te vad

amy_b 1

23.11.2011, 14:51

ohooooo!!!si inca cum!!!de pofta,si de ciuda ca n-am la indemana toate ingredientele pt tort,(de parca daca le aveam,mai era rabdare sa stau sa-l fac)mi-am desfacut o cutie de finetti...dar,tot am sa-l fac intr-o buna zi,ca arata prea bine

La Ancuta 1

24.11.2011, 08:34

Amy incearca-l ca nu e greu, iar gustul merita din plin

Kadia80 1

25.11.2011, 11:00

wow arata senzational!!!!

Marilisa 1

07.12.2011, 14:02

Mi-a placut foarte mult acest tort, l-am pus la favorite, iar ieri m-am incumetat sa-l fac, dar se pare ca am inceput cu stangul, pentru ca totul, aproape totul, a fost un fiasco. Smantana pentru frisca folosita ( LaDorna) nu mi s-a batut deloc, mai bine zis s-a taiat. Iar ciocolata amestecata cu gelatina, s-a intarit la frigider prea tare, incat atunci cand am vrut s-o amestec cu frisca batuta nu s-a omogenizat deloc...
Imi pare foarte rau ca nu mi-a iesit si parca nu mai am curajul sa-l mai fac...

Miha 1

07.12.2011, 14:32

Marilisa, smantana ai batut-o prea mult si din acest motiv s-a taiat. Cu smantana La Dorna a avut si eu probleme de cateva ori, n-as putea sa spun exact care a fost motivul. Depinde probabil de unde o cumperi, de conditiile in care a fost depozitata...

Ciocolata ai tinut-o la frigider prea mult. Trebuie tinuta atat cat sa se intareasca putin si sa se raceasca bine. Daca s-a intarit prea tare puteai sa o "dezmortesti" putin la foc si remediai problema.

Intrucat Anca m-a indicat ca sursa a retetei mi-am permis sa raspund (si eu) nelamuririlor tale, mai ales ca acest tort l-am facut de cateva ori si de fiecare data a iesit foarte bine. Fiind un tort foarte bun eu te sfatuiesc sa nu renunti, iar daca ai orice fel de nelamurire nu trebuie decat sa intrebi.

Anca,, sper sa nu te superi pe mine.

La Ancuta 1

07.12.2011, 14:43

Vai Miha, cum as putea sa ma supar

La Ancuta 1

07.12.2011, 14:47

Marilisa daca respecti sfaturile Mahai te vei bucura de un tort frumos si gustos. Merita sa mai incerci inca o data

Marilisa 1

08.12.2011, 12:07

Smantana pt frisca trebuia batuta cca 2-3 min, sa se intareasca si sa stea pe mixer, ceea ce nu s-a intamplat, era tot moale. Insistand s-a taiat, dar oricum de la inceput nu a vrut sa se inchege. Am sa incerc astazi, din nou, poate, totusi...

La Ancuta 1

08.12.2011, 13:10

Marilisa sper sa-ti reuseasca. Sa ne spui daca ti-a placut

LadyCrs 1

13.05.2012, 16:07

Este perfect!

La Ancuta 1

13.05.2012, 21:29

Multumesc LadyCrs

Valclaudia 1

30.11.2012, 21:50

Foarte bun!

baby_ktalyna 1

12.03.2013, 17:55

superrrrrrrrrrrr abia astept sa il fac si eu

Gabi81 1

18.06.2014, 11:03

Buna,
As dori sa stiu ce diamentru are tava in care ai pregatit tortul.
Multumesc.

Gabi81 1

18.06.2014, 11:06

Acuma am obs ca e trecut 26 cm

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de nuci si ciocolata