Eu sunt prietena Mihaelei.Ma simt onorata ca fac parte din categoria privilegiata care a si gustat bunatatile tale.Sunt mandra de ce ai realizat pana acum.Bravo!
super tortuletele miha! foarte frumoasa combinatie de culori.Am notat si crema de lapte, nu am facut niciodata dar arata super in contrast cu blatul de cacao.Dar sunt curioasa de inimioara mica oranata cu portocaliu, ce ai foosit?ai pus ceva sirop de portocale in frisca sau vreun colorant? si imi place ce boneta de bucatar ai! bucatar chef ce sa mai
Inimioara rosie e a lui Robert ? Ca sa stiu de ce e asa inflacarata
Eu fur sectiunea din farfurie si trebuie sa promiti ca faci un tortulet cind vin in tara
Eu le-am zis Cupidonoiu si Cupidonitza!dar trebuie executati, ce sa mai! felicitari miha pt.premiu! incerc sa ajung si eu la petrecere sa-ti vad pijamaua rosie!
miha fii atenta ca vreau sa fac crema de lapte a ta la un tort vineri acum si am nevoie de cateva lamuriri.Deci:ai zis ca trebuie 150 g zahar iar apoi la descrierea prepararii ai mentionat ca untul se amesteca cu zaharul si in paranteza ai zis pudra.Intrebarea mea este ce fel de ahar e mai bine sa folosesc, adica tu ai folosit pudra la toata crema sau o parte pudra si restul normal.Apoi a doua intrebare : ai zis ca dupa ce ai pus crema pe blat ai dat putin la congelator.Cam cat timp sa las? si eu as vrea sa adaug peste crema asta o crema cu gelatina , crezi ca merge? adica sta?
astept raspunsuri cat mai repede poti tu ca sa stiu ce sa cumpar si mutumesc anticipat!!!!!
Mariana, eu folosesc zahar normal, doar ca inainte de a-l pune il rasnesc putin in rasnita de cafea. Se topeste mai repede si nu risti sa crantzane crema.