Tort de bezea cu coacaze

de Sylvia in Torturi, 8 Feb 2010 | 6926 vizualizari

COMENTARII (12)

Teo 1

08.02.2010, 20:39

cat de dornica sunt sa incerc retete pe care nu le-am facut sau mancat niciodata, dar ce dezamagita sunt ca nu gasesc: ''piure de castane '', diferite feluri de branza ''coacaze''si multe altttttte ingrediente! va invidiez!

danygospodina 1

09.02.2010, 00:23

Suuuper. Si eu l-am vazut. Dar al tau arata mult mai bine!

Bunica 1

09.02.2010, 08:53

Tort de bezea? Nuuuuuuu, de belea ca nu te-ai mai opri din mancat !

Sylvia 1

09.02.2010, 14:57

Teo sa stii ca am vazut si in Romania, de ex la Kauffland ca au si mascarpone si ricotta si tot felul de branzeturi. Coacaze vezi de ex ca poate gasesti congelate, nu sunt chiar ca si cele proaspete dar sunt super ok

Sylvia 1

09.02.2010, 14:58

Dany multumesc, esti tare draguta ca eu chiar nu sunt specialista cu torturile

Sylvia 1

09.02.2010, 14:59

Bunica, aveti drepatet e putin mai greu de facut da e f bun . Azi execut iepure la cuptor si l-am impanat cu slaninuta si usturoi dupa sfatul dat la o reteta, va zic cum a iesit.

danygospodina 1

09.02.2010, 17:35

Poate nu prea ai mai facut, dar de iesit, ti-a iesit super.

Oana 1

09.02.2010, 17:55

Ce bine arata!!

ionix 1

09.02.2010, 17:56

delicios

Sylvia 1

09.02.2010, 22:13

Ma bucur ca va place servesc cate o feliuta la invitati

dicarmencitta1957 1

22.02.2010, 17:53

Super arata,l-am trecut la favorite.

Panacris 1

23.09.2019, 21:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort "la metru"