Tort de biscuiti

de Oana in Prajituri, 22 Ian 2010 | 18701 vizualizari

COMENTARII (11)

ana 1

22.01.2010, 15:52

Chiar e super usor de facut si delicios cu crema asta gange .Buna idee

rivka 1

22.01.2010, 15:54

ii SUPER bun...

madi_marin 1

22.01.2010, 17:15

imi place foarte mult cum arata. o idee foarte buna asta cu biscuitii intregi

Oana 1

22.01.2010, 22:52

Eu numai cu biscuiti intregi stiu tortuletul asta, il faceam cand eram in scoala, pe vremea lui Ceasca , la cursurile de bucatarie , nu mai stiu cum se numea ora respectiva...Crema ganaje e preferata mea si super usor de facut!

luminita20_2006 1

23.01.2010, 10:00

e f bun tortul...acasa mama mai facea cu crema de smantana.....nu stiu exact cum se face dar era super bun....trebuie sa ma cunsult cu mama.....dar maine fac asa....

PapaBun 1

23.01.2010, 16:35

esenta rom = câh (E-uri grele),
esenta cafea = câh (E-uri grele),

extract de rom = ,
extract de cafea =

in afara de asta, aspectul final e f misto.

Oana 1

23.01.2010, 19:38

Eiiii....e-uri si iar e-uri...de unde sa iau extract?? chiar nu am vazut...probabil toate esentele au e-uri, acum nu stau sa le numar...

PapaBun 1

23.01.2010, 19:59

Dar se gasesc si in Romania, eu luam de la Cora sau carrefour, tot de la raionul unde sint esentele

rivka 1

23.01.2010, 20:30

haha nici eu nu am vazut sigur sunt de cumparat dar trebuie dibuite, esenta de rom nici mie nu-mi place , cred ca are dreptate papabun cu esentele astea, dar in general dulciurile sunt cah caci sunt facute cu zahar cea mai mare otrava .
deci cateva picaturi de e-uri pe langa tot acolo esti cred.

Oana 1

23.01.2010, 20:41

Uite, chiar o sa ma uit cand ma duc in Carrefour, nici nu m-am gandit la asta pana acum, mai aflu si eu Rivka, asa e cu dulciurile...dar ce sa facem daca sunt bune?? dupa masa mereu trebuie sa iau o gurita de "ceva" dulce

Teo 1

23.01.2010, 21:16

rapid, sigur de reusita si f.f. gustos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri vieneze