Tort de biscuiti cu mascarpone

de Rahela Velicu in Prajituri, 14 Dec 2016 | 9086 vizualizari

 

Un tort delicios care m-a cucerit imediat, iar crema este minunata! Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/tort-de-biscuiti-cu-crema-mascarpone/

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mascarpone 250 gr
  • 250 g finetti sau nutella
  • 200 g capuccino sau cafea indulcita
  • 200 g biscuiti
  • nuca de cocos
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti cu mascarpone:

 

Mai intai, mixam mascarponele 2-3 minute. Adaugam crema de ciocolata si mixam pana cand se incorporeaza bine. Este atat de buna crema asta ca iti vine sa mananci 1, 2, 3 linguri inainte sa pui la tort :))

Facem 1 plic de cappuccino intr-o cana si il punem intr-un castron, punem biscuitii cate 3-4 secunde, apoi lipim cate 2. Punem biscuitii pe un platou in forma de sirag. Eu am lipit 2 siraguri pentru a face un tort mai mare.

Uniformizam crema si deasupra si pe lateralele torului si presaram nuca de cocos. Dam la rece pentru 30 de minute. Este delicios!
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cappuccino il puteti inlocui cu o cafea indulcita sau cu lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Alfajores - fursecuri argentiniene cu dulce de leche