Tort de biscuiti, de post

de Merisor in Torturi, 15 Dec 2015 | 13177 vizualizari

COMENTARII (50)

laura_n 1

15.12.2015, 21:14

am sosit!
))) bun tareee! e preferatul lui Teo!

Merisor 1

15.12.2015, 21:15

Pai si de ce nu l-ai adus si pe Teo? )) Muah!

Merisor 1

15.12.2015, 21:15

Multumesc tuturor!

deyutzky 1

15.12.2015, 21:37

E suuuper!! Tare mult imi place!

diaconta 1

15.12.2015, 21:47

Stiu ca-i bun

Merisor 1

15.12.2015, 22:09

Multumesc, fete dragi!

Xandrinne 1

16.12.2015, 06:37

dantes 1

16.12.2015, 08:13

Bun!

-Licurici- 1

16.12.2015, 08:31

Super bun!

Andra_Constantinescu 1

16.12.2015, 08:37

Cred ca e tare bun si de post!

Aletta 1

16.12.2015, 09:06

Hmm. Vreau si ei in dimineata asta

simona72 1

16.12.2015, 09:22

La asta m-am impotmolit aseara!! E tare bun mi-ai dat idee sa-i fac lui mama!!

miki_a 1

16.12.2015, 09:33

Ce poze frumoase! Imi place salamul si implicit tortul de biscuiti, dar nu stiu cum iese cu apa (oricum e mai dietetic si sanatos decat cu margarina)! Felicitari!

Merisor 1

16.12.2015, 09:40

Mikisor, nu este apa simpla, este sirop de zahar ars si s-a legat foarte bine.
Am avut tentatia sa pun si putin unt de arahide, dar am renuntat pe parcurs.
Pup cu drag!

Merisor 1

16.12.2015, 09:41

Va multumesc tuturor, pentru aprecieri si ganduri bune!

Gherca Daniela 1

16.12.2015, 11:01

foarte, foarte gustos!

mirela0911 1

16.12.2015, 14:15

Cât de bun este! Și arata și foarte bine!

Merisor 1

16.12.2015, 15:40

miki_a 1

16.12.2015, 23:01

Am recitit reteta! Acum am inteles, deci sirop de zahar caramelizat! ! Immmmm, buuuuuun! Imi place cum suna!

Merisor 1

16.12.2015, 23:06

Irina 1

19.12.2015, 18:48

Bine ti-a iesit, Meri! Am sa fac si eu, ca-mi place ideea.

Merisor 1

20.12.2015, 07:07

Multumesc, Irina! Eu am incercat sa nu-l fac prea dulce, dar cred ca merge cu mai mult zahar caramelizat.

mena29 1

20.12.2015, 07:57

Ce mi-ar mai placea acum langa cafea sa pap o feliuta din tortul tau

Ancutsa 1

25.03.2017, 12:29

Delicios!

Anett 1

22.03.2022, 14:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu visine si crema cu cocos si lamaie, de post