Tort de ciocolata

de Lau in Torturi, 27 Noi 2012 | 1878 vizualizari

 

Am ajuns si la reteta 600 si nu se putea sarbatori altfel decat cu un tort(m-am inspirat pentru blat de la Miha "chec de post"0

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 1 cana de zahar
  • 1/2 cana de ulei
  • 1 cana apa minerala
  • 2 cani faina
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic de nes
  • 2 linguri dulceata de capsuni
  • CREMA DE CIOCOLATA
  • 200 ml frisca
  • 100 g ciocolata amaruie
  • DECOR
  • pasta de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de ciocolata:

Intr-un bol mai mare,adaugam uleiul,apa,zaharul,zaharul vanilat si faina.


Mixam pana obtinem o compozitie omogena(se poate folosi si telul)


Impartim compozitia in 2,in una adaugam cacao,plicul de nes,dulceata de capsuni si omogenizam


In tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitiile,alternandu-le


Dam la cuptor cca 50 min pana trece testul cu scobitaorea,


Lasam sa se raceasca in tava,(Eu am facut 2 blaturi)


Crema de ciocolata: intr-un vas adaugam ciocolata rupta bucati si 100 ml frisca, lasam pe foc pana se topeste (avem grija sa nu fiarba), lasam sa se raceasca foarte bine dupa care mixam pana devine o crema pufoasa, amestecam cu restul de frisca mixata inainte


Asamblare-1 blat de chec-insiropam-crema de ciocolata, blatul. Il ungem cu putin unt inainte sa decoram cu pasta de zahar sau dupa preferinta


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

Miha 1

28.11.2012, 18:24

Da' ce tu Miho... tu cand vezi un barbat frumos, vrei neaparat sa-l vezi si dezbracat?

Toamna07 1

28.11.2012, 20:18

Ce frumusete!

Lau 1

28.11.2012, 20:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tortulet de ciocolata in 4 minute