Tort de clatite cu branza de vaci

de Sylvia in Torturi, 15 Feb 2010 | 9662 vizualizari

COMENTARII (17)

Teo 1

15.02.2010, 21:41

sa mancam deci si un alt fel de tort; Silvia , dupa cum vezi am trecut prima la masa;

rivka 1

15.02.2010, 21:49

mi se face rau de pofta

Sylvia 1

15.02.2010, 21:51

Vai fetelor va servesc cu drag, mai ofer si o cafelutza decofeinizata sau un pahar de vin rosu

Sylvia 1

15.02.2010, 21:54

Sa ma laud si ca am facut branza de vaci singura ca aici nu gasesc asa ceva si nu am vrut sa inlocuiesc cu riccota sau altceva.

Miha 1

15.02.2010, 22:09

Vreau si euuuu!

Sylvia 1

15.02.2010, 22:17

Si pentru tine o portie cu mare drag !

ela 1

15.02.2010, 23:13

pentru mine cred ca nu a mai ramas nimic,am ajuns cam tarziu?

ionix 1

16.02.2010, 10:42

eu vreau tot tortul vorba Elei, vin cu ursul daca nu-mi faceti loc

violette 1

16.02.2010, 10:48

Delicios....

Oana 1

16.02.2010, 11:26

Am poftit la greu, am vazut-o pe blogul tau Galbenusul de ou din crema de branza ramane asa crud?? Arata extraordinar! sun fac clatite cu branza

dicarmencitta1957 1

16.02.2010, 21:03

La ce prezentare deosebita ai facut,sunt sigura ca este si foarte delicios acest tort.

Sylvia 1

16.02.2010, 22:06

Ma bucur ca v-a placut, multumescpentru aprecieri.

Sylvia 1

16.02.2010, 22:10

Oana da, ramane asa. Eu pun oua crude si la maioneza si mi se pare ok, bine ca pentru fazele astea iau oua special "extra proaspete" scrie pe cutie au si ceva clasficare pe cutie cate zile le pot consuma proaspete apoi gatita usor si dupa nu stiu cate zile fierte bine, sincer nu am retinut datele ... Ma si distreaza cate categorii de oua au aici pe categorii de marime, daca gainile au stat in aer liber sau in cusca sincer le-am gustat pe toate si in ignorata mea nu vad diferenta . Si in Romania faceam maioneza cu ou crud fara pb, doar cand am fost inarcinata nu le-am consumat asa.

silvi0ara 1

16.02.2010, 22:34

Mai ai?

Sylvia 1

18.02.2010, 12:28

Nu dar mai fac o portie

gabrielP 1

18.02.2010, 12:51

Cu farfurie cu tot le mananc

Sylvia 1

18.02.2010, 23:12

Gabriel simpatic esti clatitele sunt desertul preferat si al baietilor mei .

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort trei ciocolate cu aroma de menta