TORT DE GHEATA

de liana_geicu in Torturi, 29 Noi 2009 | 9187 vizualizari

COMENTARII (10)

Teo 1

29.11.2009, 19:46

va indemn sa-l incercati;sa face f. repede ,nu necesita coacere ,e racoritor;de fapt nu e de gheata,se tine 2-3 ore la frigider;e recomandat ''incepatorilor'' ,de aceia cred ca s-a incumetat ,Liana;felicitari!

Michelle 1

29.11.2009, 20:12

cred ca e bun...

liana_geicu 1

29.11.2009, 22:40

maine va arat si poze! este chiar bun

pana_luminita 1

04.12.2009, 11:41

ionix 1

06.12.2009, 16:17

arata super... cred c-o sa-l fac de Sf Ioan...

Michelle 1

06.12.2009, 21:09

liana_geicu 1

06.12.2009, 22:29

Se face foarte repede, ionix si e bine ca nici nu se coace

elena1988 1

06.03.2011, 14:45

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:10

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort stralucitor de visine