Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Am avut emotii inaite sa-l pregatesc, dar a iesit foarte bine. Din pacate nu am fotografie cu sectiune.
Se pregateste cu o zi inainte.
Intr-o forma de tort cu inel detasabil se pune salata ( pe fundul tavii si putin pe margini).
Se pun ingredientele in ordinea de mai sus. Ultimul strat este cel de branza gouda.
Se baga la frigider pana a doua zi.
Inainte de servire se scoate inelul tavii si se orneaza cu masline si ton ( sau orice altceva).
Pentru sos se bate frisca, se adauga iaurtul si maioneza iar la final sare, piper si usturoi.
Tortul se taie felii si se serveste cu sos.
1
Dupa ce am taiat legumele le-am pus pe hartie absorbanta ca sa absoarba zeama. Pe ingrediente nu se pune sare si piper, isi vor lua gustul unele de la celelalte.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult