Tort de salata "Party"

de La Ancuta in Salate, 16 Sep 2010 | 4739 vizualizari

 

Am avut emotii inaite sa-l pregatesc, dar a iesit foarte bine. Din pacate nu am fotografie cu sectiune.

 

INGREDIENTE

  • 1 salata verde
  • 1 castravete taiat felii
  • 2 cepe mari taiate felii
  • 250 g rosii taiate felii
  • 3 mozarella taiate felii
  • 1 praz sau ceapa verde taiate rondele
  • 6 oua fierte taiate felii
  • 2 ardei taiati bucatele
  • 150 g sunca taiata bucatele
  • 1 legatura ridichi taiate felii
  • 150 g branza gouda taiata felii
  • 1 doza de ton in suc propriu
  • cateva masline
  • Pentru sos:
  • 150 g frisca lichida dulce
  • 2-3 linguri maioneza
  • 1 pahar mare de iaurt
  • sare,
  • piper
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de salata "Party":

Se pregateste cu o zi inainte.


Intr-o forma de tort cu inel detasabil se pune salata ( pe fundul tavii si putin pe margini).


Se pun ingredientele in ordinea de mai sus. Ultimul strat este cel de branza gouda.


Se baga la frigider pana a doua zi.


Inainte de servire se scoate inelul tavii si se orneaza cu masline si ton ( sau orice altceva).


Pentru sos se bate frisca, se adauga iaurtul si maioneza iar la final sare, piper si usturoi.


Tortul se taie felii si se serveste cu sos.

 

TIPS-URI

1

Dupa ce am taiat legumele le-am pus pe hartie absorbanta ca sa absoarba zeama. Pe ingrediente nu se pune sare si piper, isi vor lua gustul unele de la celelalte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de salata "Party"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

La Ancuta 1

14.03.2011, 21:38

Panacris multumesc. Este gustos si de efect

VERONICA2607 1

29.03.2012, 13:34

super

La Ancuta 1

29.03.2012, 15:12

Multumesc Veronica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata cu sfecla rosie si porumb