Tort gandacel

de cristina1985 in Torturi, 23 Iul 2014 | 2083 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua+2 oua
  • 6 lg zahar+3,5 lg
  • 6 lg faina+3 lg
  • 1 plic praf de copt
  • 500 ml lapte+100 ml
  • 4 lg amidon
  • zahar vanilinat
  • esenta vanilie
  • 250 ml frisca
  • visine
  • bomboane Toffiffee
  • sticks-uri
  • 1 ciocolata alba rasa
  • 2 compoturi de mandarine
  • 1 ciocolata cu lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort gandacel:

Blaturile- Se fac 2 blaturi . Unul contine: 3 albusuri se bat spuma cu putina sare , apoi se adauga 3 lg zahar , iar in cele din urma se adauga 3 lg faina si praful de copt in ploaie.Se tine 20 minute la cuptor fiecare blat. Intre cele doua blaturi de pune crema de vanilie si visine.


Crema- Se pune la fiert laptele. Se amesteca 2 oua cu amidonul , 3 lg faina , zahar vanilinat si esenta vanilie. Cand laptele fierbe, se adauga amestecul de oua si se amesteca pana se ingroasa(10-15 minute).


Ornat: frisca se bate cu telul si se orneaza tortul .Ciocolata se topeste in putin lapte, Se orneaza doua sticks-uri in ciocolata si se pun in blat.Trotul se orneaza cu mandarine, visine, stics-uri , bomboane Toffiffee si o "gura" din ciocolata.Se pune ciocolata alba rasa pe margine.


Daca ti-a placut reteta noastra "Tort gandacel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

23.07.2014, 22:00

Bine ai venit!

MotanLaOale 1

24.07.2014, 09:02

Bya Ralu 1

25.07.2014, 01:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

10066 puncte

mihaelar63

6383 puncte

Rocsi

5529 puncte

RODIMUR

5395 puncte

oanapl

4732 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu lamaie Dukan