Tort gandacel

de cristina1985 in Torturi, 23 Iul 2014 | 1152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua+2 oua
  • 6 lg zahar+3,5 lg
  • 6 lg faina+3 lg
  • 1 plic praf de copt
  • 500 ml lapte+100 ml
  • 4 lg amidon
  • zahar vanilinat
  • esenta vanilie
  • 250 ml frisca
  • visine
  • bomboane Toffiffee
  • sticks-uri
  • 1 ciocolata alba rasa
  • 2 compoturi de mandarine
  • 1 ciocolata cu lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort gandacel:

Blaturile- Se fac 2 blaturi . Unul contine: 3 albusuri se bat spuma cu putina sare , apoi se adauga 3 lg zahar , iar in cele din urma se adauga 3 lg faina si praful de copt in ploaie.Se tine 20 minute la cuptor fiecare blat. Intre cele doua blaturi de pune crema de vanilie si visine.

Crema- Se pune la fiert laptele. Se amesteca 2 oua cu amidonul , 3 lg faina , zahar vanilinat si esenta vanilie. Cand laptele fierbe, se adauga amestecul de oua si se amesteca pana se ingroasa(10-15 minute).

Ornat: frisca se bate cu telul si se orneaza tortul .Ciocolata se topeste in putin lapte, Se orneaza doua sticks-uri in ciocolata si se pun in blat.Trotul se orneaza cu mandarine, visine, stics-uri , bomboane Toffiffee si o "gura" din ciocolata.Se pune  ciocolata alba rasa pe margine.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort gandacel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

23.07.2014, 22:00

Bine ai venit!

MotanLaOale 1

24.07.2014, 09:02

Bya Ralu 1

25.07.2014, 01:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!