Tort "Jumatate copt jumatate crema"

de Teo in Torturi, 14 Mar 2010 | 8420 vizualizari

COMENTARII (46)

Teo 1

14.03.2010, 20:24

Va multumesc tuturor pentru mesaje, sunteti foarte draguti! ...si scuze pentru ca postez si va raspund cu intarziere, dar azi am avut multi musafiri...si ziua inca nu s-a incheiat, inac mai petrecem!

ela 1

14.03.2010, 21:55

simt ca pocnesc cat am mancat in seara asta,dar tot vreau si euuuuuu o feliuta

ela 1

14.03.2010, 21:56

vine primavara si la tinepe tort

Rocsi 1

14.03.2010, 22:01

Rocsi 1

14.03.2010, 22:04

am o intrebare dak nu te superi:cam cat lasi blatul la copt ca nu prea am inteles?dak nu il coci si il lasi crud cum il tai in2?

Teo 1

14.03.2010, 22:23

blatul este de fapt tot o crema le jumatate coapta; ''crud'', adica daca il apasam , intra mana in el; e ca o ciocolata moale ,sa taie perfect, nu se rupe; nu ma supar,cand l-am facut prima data acum15 ani si eu am pus multe intrbari persoanei respective,;

Teo 1

14.03.2010, 22:25

se taie cand e bine racit; taie fara frica, e un tort '' altfel''

Pasiune pentru bucatarie 1

14.03.2010, 22:40

la multi ani teo!iti doresc tot ce e mai bun si o primavara frumoasa!

rivka 1

14.03.2010, 23:25

teo inca o data la multi ani , sa fii sanatoasa!

tortul nu ma indoiesc ca e fff bun , vreau doar sa spun ca decorul e MINUNAT, printre cele mai frumoase vazute pana acum aici pe site.
foarte frumos l-ai decorat!

Teo 1

14.03.2010, 23:29

multumesc,pt. aprecieri!mi-am imaginat ca pictez ceva '' cu primavara'';

Adinuta 1

14.03.2010, 23:37

foarte frumos!! inca o data "La multi ani!"

Teo 1

14.03.2010, 23:43

multumesc,, esti tare draguta!

Miha 1

14.03.2010, 23:48

Frumos tort Teo! La multi ani inca o data.

mihaelar63 1

14.03.2010, 23:55

un decor ce exprima delicatetea sufletului tau primavaratic

cccris 1

15.03.2010, 00:01

Imi place tare mult decorul

Teo 1

15.03.2010, 00:01

multumesc, Miha fii sigura ca iti datorez ceva din acest ''peisaj''!

mihaelar63 1

15.03.2010, 00:05

multumesc ,draga mea , eu sunt multumita si cu un fir de iarba

ramo_cata 1

15.03.2010, 01:18

LA MULTI ANI TEO!!!! mai ai vreo firimitura din tortulet?

nadina73 1

15.03.2010, 01:39

la multi ani inca odata teo,si distractie placuta in continuare,tortul rata super

violette 1

15.03.2010, 09:45

Foarte frumos tortul! La multi ani !

Anastasia 1

15.03.2010, 10:38

mama, ce primavara frumoasa e la tine in bucatarie, sa fii fericita, la multi ani

ionix 1

15.03.2010, 11:41

ce frumooooooooos... cum ai facut copacelul???

ela 1

15.03.2010, 11:45

Ioniiiix unde ai umblat zilele astea?tare a mai plans Miha dupa tine

Rocsi 1

15.03.2010, 12:05

multumesc teo de raspuns.

susu 1

15.03.2010, 18:30

Foarte frumos decorat, parca e intr-o poveste. Mai lipsesc piticii din padure

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort dobos