da gaby, eu vr, doar k nu se potriveste planul de-acasa, cu cel din piata, acu ce sa fac, altul nu mai fac k am stat pana cum in bucatarie si vr sa-ti mai sp ceva, NIMIC nu mi-a iesit bine azi, mai bn dormeam
draga de ea,; si eu am zile in care dau gres in tot ce ma bag))dar si zile-mn care-mi iese totul bine,cum a fost ieri si azi.m-am laudat putin?ne,doar ti se pare)
asa e ...mai sunt zile proaste cand nu iti iese nimic cum trebuie, de-aia eu renunt cum vad ca incepe sa scartaie treaba...... cat despre faptul ca ca ti-ai ,,amenintat ,, musafirii ca le dai ceva bun....nu stiu ce sa spun, va trebui sa dregi busuiocul ca sa nu-i dezamagesti.... de+aia eu prefer sa fie o surpriza ce iese ...chiar si pentru mine...
Dana, imi pare rau ca nu ti-a iesit tortul. Nu stiu ce sa spun, nu sunt specialista in ale Kodrit-ului . L-am facut o singura data, innebunita de pofta, dupa ce l-am vazut la Sabina. Mie nu mi-au iesit marginile perfecte atunci, dar asta se repara daca e necesar.
Important e sa fie caramelul in strat destul de grosut si nu se intinde pe peretii formei. Inainte de a turna compozitia cu lapte si ou, caramelul sa fie bine intarit. Compozitia pentru blat sa fie ca de chec, ca o smantana groasa. aceasta se toarna in forma si nu se amesteca. Dupa ce s-a copt, se lasa la racit (racit bine) in tava, apoi se rastoarna pe platou.
caramelul, l-am lasat sa se raceasca, nu l-am intins pe pereti, ceea ce am observat, a fost k atunci cand am turnat compozitia de lapte, caramelul s-a crapat, compozitia pt blat asa am facut-o, dar nu l-am lasat sa se raceasca de tot, sp si mie daca dupa ce il scoti din cuptor e deja in straturi sau se alege si cand il lasi la racit?
Dana, nu stiu sigur ca am facut intr-o cratita de inox si n-am avut cum sa vad. Glumesc. In mod sigur blatul se inchega la cuptor, iar in timpul coptului se va ridica la suprafata.
am terminat-o cu turcii(ralada),luam la rand arabii(kakadarul asta)asa ca n-am rezistat tentatiei si l-am executat.reteta e ok,straturile se distribuie perfect,doar din stratul de caramel a ramas o tzaruca pe cratita)asa ca nu-i prezentabil,dar cred ca-i bun