Tort merengue cu ciocolata si crema mocca-brandy

de boscodina in Torturi, 2 Oct 2009 | 36279 vizualizari

COMENTARII (111)

leoflori 1

15.10.2009, 15:11

ce mai vrea si vaca? are si ea o reteta da' cu poze ca nu merge oricum

leoflori 1

15.10.2009, 15:12

n-am inteles Dany care-i treaba cu vaca, da' rad cu tine ca sa nu fii singura!

klausenburger_adica Lacrima 1

15.10.2009, 16:02

rivka are dreptate si aici... danygospodina apreciez simtul umorului. va urez sa va distrati bine la party

leoflori 1

15.10.2009, 16:23

sunt in ceata total! o mai dam pe glume ca ne-am saturat de scandal si ce iese?
Dany, nu mai stie nimeni sa glumeasca?
hai ca ne "vedem" diseara!
PS : sa aduci si vaca

Bucataras 1

15.10.2009, 20:21

Simbata seara dupa 9 celebrul party. De data asta il facem in pijamale

Oana 1

15.10.2009, 21:41

Apropo de pijamale. Toate lumea are pijamale cu imprimeu Spiderman, da' cica Spiderman ala adevarat are pijamale cu "bucataras.ro"

boscodina 1

16.10.2009, 00:34

imi pare sincer rau sa va stric petrecere probabil in plina desfasurare, dar daca tot se arunca numele meu de colo colo mai rau decat o minge de volei, ma vad nevoita sa " ma exprim"
eu sunt pentru numararea si identificarea ip-urilor, am constiinta curata . atata timp cat scria negru pe alb in regulamentul concursului: anunta-ti prietenii, asta am facut,ca ei la randul lor au anuntat alti prieteni nu am decat sa fiu bucuroasa ca am niste prieteni buni si mai ales o gasca de "eroine" ca sustinatori. si in ultima instanta asta se vroia ,printre altele,marirea traficului pe site, asa ca mi se par total nejustificate unele acuzatii, cu atat mai cu cat ele frizeaza limitele bunul simt.

stimate domn costel, nu stiu dumneavostra cum va rezolvati probleme in viata de zi cu zi, dar va asigur ca eu nu am obiceiul sa ma ascund in spatele altor nickuri sa sutez, sa dau cu capul si sa mai si inscriu. nu am sa va demonstrez ca fizic eu si domnul laurentiu suntem doua persoane diferite ( amandoi existam in realitate si , daca intuiesc bine cine este domnul, locuim la mii de kilometrii distranta) caci mi se pare pierdere de timp.
mi se pare nesimtire crasa , sa nu ai idee cine e omul despre care vorbesti, ce hram poarta, caci nu-mi amintesc sa ne fi tras de sireturi,dar sa etichetezi sa fabulezi fara limita.

o seara faina tuturor!

boscodina 1

16.10.2009, 01:15

@msyc: vorbeai in nenumarate randuri de idei pentru concursurile viitoare. recunosc cu mana pe inima ca mi-a lasat un gust amar concursul asta si in mare parte cred ca un regulament mai bun ar putea sa faca sa se evite asta(pentru participanti in general).
concret :
1. juriul ideal ar trebui sa fie neutru, ce inseamna asta cineva care nu participa zi de zi la discutii( comentariile la retete), caci se creaza relatii ce impiedica obiectivismul.
2. notele sa fie secrete pentru toti(mai ales membrii juriului) . fiecare membru da nota sa fara a stii ce nota au dat ceilalti membrii. asa nu va mai putea fi influentat , nu va mai putea face calcule.
3.in concursuri unde vizualizarea conteaza , preferabil, din toate punctele de vedere ar fi ca si numarul de vizualizari sa nu poata fi vazut nici de concurenti nici de juriu. asa juriu va putea fi mai obiectiv , iar concurentii vor ruga mai multi prienteni sa intre...nestiind cat au altii vor "trage" tare, asta marind in primul rand traficul pe site, popularitatea site-ului etc, caci intr-un final asta se doreste.
4. nota data de fiecare membru al juriului sa fie o media a mai multor note. stabiliti criterii de analiza a retetelor: ex:calitatea pozele, impresie gustativa, complexitatea retetei, prezentare..etc si fiecare membru sa puncteze asta si nota finala afisata sa fie media notelor, asa va stii ce sa urmareasca, ce sa puncteze si cel mai important nu va trebui sa mai caute justificari ale notei date de el
5. concursul desfasurat in mai multe etape: asta ar ajuta in cazul in care participa foarte multe retete la concurs sa nu omorati juriu , ca va trebui sa dea cate nx note la fiecare reteta.etapele pot fi in functie de criterii.

si ...bafta multa in continuare la organizat concursuri!

iSyc 1

16.10.2009, 07:03

@boscodina : multumesc, sunt foarte bune ideile tale si o sa le tinem minte. refereritor insa la neutralitatea juriului am o obiectie : Papabun este o persoana neutra in opinia mea si totusi deciziile lui au starnit controverse. pe de alte parte nu cred ca cineva implicat in administrarea siteului a acuzat vreuna din retete de furt la vizualizari. au fost doar comentarii anonime care nici numerita luate in seama

Bucataras 1

16.10.2009, 07:43

Bosco, multumim pentru aceste idei. sint foarte bune!

Bucataras 1

16.10.2009, 08:36

Laurentiu, ti-am mai zis, dar vad ca te faci ca nu intelegi. nu am comparat tortul cu aperitivul. ci tortul cu reteta verzei. stai linistit ca sintem corecti, iar la concursul urmator vom indrepta neajunsurile gasite la cel tocmai incheiat. daca ai de gind sa vii cu critici constructive, vezi mesajul boscodinei, atunci e ok, daca vii doar asa sa bagi zizanie, mai bine te opresti la mesajul de mai sus.

leoflori 1

16.10.2009, 12:02

Bosco, nu mai fii suparata! Reteta ta este minunata, am salvat-o si o voi face cu prima ocazie. De data aceasta nu a fost sa fie... Dar sa stii ca prajitura ta a castigat multe admiratoare printre prietenele mele si e rezervata pt.ocazii speciale.
Toata cearta asta mi-a lasat si mie un gust amar.
Dar trecem peste asta si bucatarim in continuare cum stim noi mai bine. Bucuria si satisfactia celor pt.care gatim nu se compara cu nici un premiu.
Eu te voi vizita in continuare pe blog-ul tau. Vreau sa te intreb niste chestii legate de mirodenii.
Weekend placut!

klausenburger_adica Lacrima 1

16.10.2009, 12:25

apropo de notare si eu cred ca laurentiu are dreptate chiar daca nu ma exprim in aceeasi maniera. cat despre reguli am zis cam acelasi lucru cu boscodina, fara a elabora atat.... in fine, si totusi contul meu cand va fi sters. chiar nu e corect sa nu poti iesi din schema liber, la fel cum ai intrat. multumesc

leoflori 1

16.10.2009, 12:41

Klaus, de ce sa iti stergi contul? este munca ta. doar ca sa dai satisfactie unor "binevoitori"?

Bucataras 1

16.10.2009, 12:56

Lacrima, am notat toate neajunsurile, le recunoastem si fii sigura ca vom indrepta lucrurile. Uite, tu ne-ai ajutat cu ideea de a putea avea optiunea de a nu intra in concurs. Bosco a venit cu alte 3-4 sugestii foarte bune. Este excelent. Revin cu rugamintea de a nu reactiona la nervi.
Leoflori, multumim pentru sprijin. Acesta este foarte important pentru noi, mai ales ca am fost si vom ramine corecti, inclusiv recunoscind unde am gresit.

klausenburger_adica Lacrima 1

16.10.2009, 12:57

stii LeoFlori...nu anonimii ma deranjeaza. ei nu merita atentie pentru ca n-au curajul sa-si asume propriile vorbe. dar cand la anonimi subscriu si oamenii langa care credeai ca esti binevenit fara ca macar sa intrebe daca au o neclaritate.... chiar e nasol. si pana la urma a avea ca utilizator posibilitatea de a sterge contul tine de normalitate. intri prin alegere, trebuie sa poti iesi la fel...oricand doresti.

m-a deranjat ca dintre toti utilizatorii comentariile aiurea au fost facute doar in dreptul meu, cand eu am postat in singurul mod in care era posibil sa semnalez ca nu vreau sa particip la concursul pentru un aparat foto! iar comentariile alea au apartinut juriului. si au trecut si la depunctari... asa fara ca macar sa intrebe. daca nu s-ar fi trecut la comentarii publice adica la "datul cu bota" fara a se cere lamuriri macar zau ca taceam din gura si-mi vedeam de treaba indiferent ce imi convenea ori ba in zona. dar nu inteleg sa fiu luata pe sus, aruncata intr-un concurs, comentata aiurea, depunctata asa... fara ca macar sa vreau sa fiu parte a unui concurs. sa inteleg ca deranjez in halul ala incat s-a intunecat ratiunea si spiritul banal de observatie al juriului?

klausenburger_adica Lacrima 1

16.10.2009, 13:03

si mai e ceva Bucataras. iarta-mi sinceritatea poate abrupta de astadata. Laurentiu are dreptate cand zice ca nu poti pune varza si tortul pe acelasi palier. adica sunt totusi doua moduri de abordare diferite, munca diferita, creativitate diferita... e mult mai elaborat un tort decat o mancare si se stie si se recunoaste ca tortul e "clasa" unei gospodine... spun asta pentru viitor... corect e sa pui tort la tort, aperitiv la aperitiv, etc... pentru corectitudine in evaluare mi s-ar parea mai normal asa.

Miha 1

16.10.2009, 13:17

Laurentiu, banuiesc ca mie mi-a fost aruncata asta. "Ca vad ca stie si unde stai, plus ca vad ca stie toate metodele de furat voturi. Mai putin pe siteurile unde nu se pot fura si unde incepe sa ceara ajutorul ca disperata!" Nu am chef de polemici si jigniri...Si eu ca si voi pot dovedi ca n-am nici o legatura cu Costel, cine-o mai fi si dumnealui. Imi pare foarte rau ca s-a ajuns la asa discutii. Nu m-am gandit in veci ca asa va fi...:(

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert tort trio cu zmeura, ciocolata si mascarpone