Tort Mississippi

de andreea123 in Torturi, 8 Ian 2011 | 8160 vizualizari

COMENTARII (18)

Ina 1

08.01.2011, 09:26

Imi placeeeee

Ina 1

08.01.2011, 09:27

Bun venit in gashca noastra!!!

aziz 1

08.01.2011, 09:36

nush cum se face dar pina acum nu am avut curajul sa ma ating de bezea ,da niciodata nu-i prea tirziu

Cris2711 1

08.01.2011, 10:42

Andreea draga,tu cu tortul si eu cu cafeaua?

lilik 1

08.01.2011, 11:13

super

MIUTA 1

08.01.2011, 20:28

LUK 1

09.01.2011, 00:32

super

dedairis 1

11.01.2011, 16:30

andreea123 1

12.01.2011, 13:37

Gata cris2711, s-a facut!

nadina73 1

12.01.2011, 21:41

Bun venit super tortu

elena1988 1

19.01.2011, 11:48

adry88 1

11.05.2011, 15:11

linda28 1

17.12.2011, 18:15

tortul nu pateste nimic daca il bagam in cuptor dupa ce a stat in frigider? care e rostul bagatului in frigider.vreau sa fac tortul de sarbatori si nu vreau sa o dau in bara

ionela2682 1

17.12.2011, 18:31

malai in crema de ciocolata?asta nu am auzit o niciodata!! arata super bine ..!!!!

andreea123 1

19.12.2011, 14:31

linda28 nu pateste nimic, fiindca nu sta mult la cuptor, doar rumenesti bezeaua, iar bagatul la frigider e necesar ca sa se inchege crema.

andreea123 1

19.12.2011, 14:34

Am rescris crema mai in detaliu zic eu, asa ca am repostat reteta

linda28 1

06.01.2012, 17:03

Am facut tortul de sarbatori, foarte, foarte bun, sunt foarte incantata de el.Am de facut unele precizari care nu sunt scrise, ca sa va iasa tortul cum trebuie.Crema de ciocolata cu malai se lasa la racit de tot, adica sa fie rece bine si dupa aceea se amesteca cu frisca batuta.
Dupa ce se scoate tortul din cuptor se lasa la racit putin si dupa se pune la frigider, adica se poate servi abia a doua zi, sa se intareasca crema la loc.In rest foarte bun, recomand sa-l faceti

mariiaa 1

31.10.2012, 17:10

nu cred in minuni dar asta e o minune .mia iesti super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu cirese si crema de ciocolata alba