Tort Opera

de Miha in Torturi, 25 Ian 2010 | 12684 vizualizari

COMENTARII (39)

liana_geicu 1

25.01.2010, 22:33

Vreau si eu o felie! arata super

Miha 1

25.01.2010, 22:39

Multumesc Liana!

Teo 1

25.01.2010, 22:39

combinatia asta de creme cred ca e f.f. buna, negresit , incerc!

Brindusa 1

25.01.2010, 22:39

foarte, foarte bun.

Oana 1

25.01.2010, 23:17

Miha, ma omori cu torturile cu n'spe creme, cata rabdareeee Nu ca eu n-as avea, dar dureaza pana il faci....bravooo Mi-ai pastrat si mie o feliuta?

gaby_duceag 1

25.01.2010, 23:22

ce combinatie super!!!!

Miha 1

25.01.2010, 23:23

Oana, dureaza pana il faci, dar si cand te asezi in fata a 2-3 felii... Am pastrat si pentru tine, sa vii repejor. Numa sa ai grija sa te imbraci bine, ca e tare frig la Iasi.

Miha 1

25.01.2010, 23:25

Da Gaby, e tare bun. Iubitorii de cafea si ciocolata vor fi in extaz.

Oana 1

25.01.2010, 23:30

Si la noi e un ger Tu faci cremele cu o zi inainte sau te apuci de tort dimineata si papati seara?? da-ne niste detalii tehnice

Miha 1

25.01.2010, 23:54

Pentru tortul asta m-am apucat pe la pranz si l-am terminat seara tarziu. Dar nu e asta un lucru de luat in calcul, eu am avut si alti factori perturbatori prin zona, demni de luat in seama. Mai vor si cate ceva de mancare, o baita, un somnic...Cremele se intaresc destul de repede, in cateva ore ar trebui sa fie gata. Dar numa bun sau ffff bun de mancat este dupa vreo 10-12 ore de stat la frigider. Ce alte detalii sa mai dau?

Adinacarla 1

26.01.2010, 00:27

Felicitariimi vine sa-mi mananc monitorul...arata super si sigur e tare gustos

Miha 1

26.01.2010, 00:37

Multumesc Adina.

madi_marin 1

26.01.2010, 08:41

Super tortul, Miha. Ne-ai obisnuit numai cu bunatati....

ANCA 1

26.01.2010, 09:30

yaaaammmmmyyyy

Rocsi 1

26.01.2010, 11:30

ce bunatate de tort dar iti trebuie rabdare .....bravo....

Adinuta 1

26.01.2010, 12:01

si eu un pic

rivka 1

26.01.2010, 12:43

Miha 1

26.01.2010, 15:02

crisad 1

26.01.2010, 16:17

miha ca de obicei la inaltime si e cu ciocolata cred ca mie imi tb 2 zile sa fac tortul asta tot datorita factorilor perturbatorii ( mai o tzatzi mai in brate )

luminita20_2006 1

26.01.2010, 21:29

waw..super...pot sa vin si eu la o farimitura macar ...ce a mai ramas pe acolo...

susu 1

26.01.2010, 21:40

Super interesant tortul tau Miha, e pe lista mea

ionix 1

27.01.2010, 14:09

banuiesc ca pt mine nu mai e nicio bucatica

Miha 1

27.01.2010, 15:13

Simona, abia astept sa-l faci si sa-mi spui impresii.

Miha 1

27.01.2010, 15:14

Ionela, daca te dai bine...poate scot o bucatica de la congelator.

ionix 1

27.01.2010, 15:24

mai Miha, stii ca eu-s cobaiul tau "number one"... si stii ca-s fanul tau de cand am dat peste bucataras... asa ca, scoate si da guritei mele ce vrea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert tort de inghetata cu ciocolata si caramel