Tort Opera

de Miha in Torturi, 25 Ian 2010 | 12665 vizualizari

COMENTARII (39)

Miha 1

27.01.2010, 16:25

Bine, bine...m-ai convins...

ionix 1

28.01.2010, 12:18

ce fata buna esti tu... Miha, misto noua poza esti superbucataras

Miha 1

28.01.2010, 12:36

Sylvia 1

28.01.2010, 22:29

Exact incep cu felicitari pt poza
Vai, ca am citit lista de ingrediente si mi-am da seama ce minunatie ai facut, este exact pe gustul meu as face o tura in Iasi numai pt un tort ca asta

Miha 1

28.01.2010, 22:48

Multumesc Silvia! Cand vii?

Bunica 1

29.01.2010, 12:34

Vai tu , ce boneta ti-ai tras ! Aaaaaa, am uitat sa apreciez tortul cu ochii la tine, este excelent!

Miha 1

29.01.2010, 12:41

MUltumesc tare mult Bunica draga!

Pasiune pentru bucatarie 1

01.02.2010, 23:32

cred ca este foarte bun dar nu prea m-as incumeta sa-l fac la cate creme aredar daca l-as primi gata facut nu m-as supara

luminita20_2006 1

13.02.2010, 10:57

miha laprima crema...care e cantitatea de lapte si care e de frisca...ai scris la ambele lapte

Miha 1

13.02.2010, 22:29

Da, multumesc de atentionare Luminita. 240 ml de frisca.

Cris2711 1

18.04.2011, 16:11

bucatarimcudiana 1

18.04.2011, 16:22

Miha 1

18.04.2011, 16:46

Multumesc!

Cris

Ancutsa 1

13.03.2020, 19:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu visine si ciocolata