Tort paradis

de aura78 in Dulciuri, 8 Mar 2014 | 1049 vizualizari

 

SIMPLU SI BUN

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina
  • 150 g faina de cartofi
  • 250 g unt
  • 250 g zahar
  • 2 oua
  • 3 galbenusuri
  • coaja rasa de la o lamaie netratata
  • 1 praf de copt
  • zahar praf
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort paradis:



Pregateste o tava rotunda de 24 de cm .Unge-o cu unt si presara faina in "ploaie".

Amesteca untul la temperatura camerei ,cu o lingura de lemn pana cand devine cremos.Adauga zaharul putin cate putin si amesteca bine .Adauga ouale pe rand si galbenusurile batute.Adauga faina ,praful de copt si faina de cartofi ,cernute.Adauga coaja rasa de lamaie.Amesteca cu lingura de lemn .Cand ingredientele sunt bine incorporate,varsa aluatul in tava ce ai pregatit in prealabil .

Pune-o la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade pentru 45 de minute.Depinde de cuptor.

Cand s-a racit ,presara zahar praf .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort paradis" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

08.03.2014, 23:59

aura78 1

09.03.2014, 01:20

multumesc

laura_n 1

09.03.2014, 15:52

ce bun tre sa fie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere cu blat de gris