Tort "RAPID" cu ciocolata si ananas

de Alina26 in Torturi, 27 Feb 2014 | 4067 vizualizari

 

De ce Rapid???.....pentru ca am avut deja un blat pentru tort,cumparat...si numai cat l-am ansamblat cu frisca si ananas.A fost mai simplu!!!! :) Stiu ca am "trisat"...dar ne avand destul timp...l-am facut rapid de ziua mea,pentru ca am avut musafiri neasteptati...:) :D.....

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de tort de cacao
  • 600 ml smantana indulcita(hulala)
  • 3-4 picaturi de zeama de lamaie
  • 1 compot de ananas
  • Glazura:
  • 200 g ciocolata amaruie
  • 100 g frisca indulcita (hulala)
  • Am ornat cu 6 felii de ananas.
  • Sirop:
  • compot de ananas.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort "RAPID" cu ciocolata si ananas:

Am oprit cateva felii de ananas,iar restul le-am taiat bucatele si le-am pus la scurs.


Am mixat bine frisca cu 4 picaturi de lamaie,pana s-a intarit bine.Am oprit 10 linguri de frisca pentru ornat.


Am insiropat primul blat cu cateva linguri de compot de ananas,am pus jumatate din compozitia de frisca si jumatate din ananasul taiat,am pus am doilea blat,am insiropat putin si am intins restul de frisca si ananas...am pus si celalalt blat.


Glazura:


Am pus ciocolata rupta bucatele intr-o oala la topit,la baie marin,cand s-a topit am adaugat smantana si am mestecat.Am pus totul peste tort,am intins bine....si am ornat cu felii de ananas si frisca.Am lasat la rece o ora inainte de a servi.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi si ciocolata cu lapte.

2

Si alte fructe in loc de ananas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort "RAPID" cu ciocolata si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

anca_rm 1

28.02.2014, 08:39

_Alina_ 1

28.02.2014, 09:28

Alina26 1

28.02.2014, 18:55

multumesc pentru aprecieri!!!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Tort cu spumă de zmeură şi ciocolată