Tort Rozalia

de mimmi in Torturi, 27 Feb 2011 | 5756 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

27.02.2011, 19:49

foarte frumos

mimmi 1

27.02.2011, 19:53

Multumesc Rocsi !!!

goldielocks 1

27.02.2011, 20:07

la multi ani bunicii tale

Lau 1

27.02.2011, 20:28

la multi ani bunici,frumos tort

mamaieelena 1

27.02.2011, 20:45

la multi ani bunicei tale sa fie sanatoasa si sa-i mai faci torturi de acum in colo

mena29 1

27.02.2011, 20:54

La multi ani bunicii!

zaharia_mihaela2005 1

27.02.2011, 21:32

la multi ani bunicii

elena1988 1

27.02.2011, 21:43

LUK 1

27.02.2011, 23:09

tare frumos..sa fie sanatoasa bunica ta..la multi ani!

cismaru_nicoleta 1

27.02.2011, 23:22

La Multi Ani bunicii tale...frumos gest ..frumos tort

tanyapatap 1

28.02.2011, 00:34

MotanLaOale 1

28.02.2011, 10:51

DIANA B 1

28.02.2011, 13:53

Bunicii
Si margareta-i comestibila ?

mimmi 1

01.03.2011, 20:27

Multumesc mult de urari !!!

mimmi 1

01.03.2011, 20:28

Onesta florile sunt comestibile,sunt din napolitana si le gasesti in magazine.
Ps: Sunt de la Dr.Oetker

adry88 1

18.06.2011, 12:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort Sacher