Tort Sacher

de Dorothea in Torturi, 10 Sep 2010 | 8243 vizualizari

COMENTARII (14)

jolygina 1

10.09.2010, 21:56

sunt prima la asa bunatate asa ca ma servesc cate mai e si las furcile

Rocsi 1

10.09.2010, 21:59

ce frumos este

Bunica 1

10.09.2010, 22:01

Wow, ce bunatateeeeee!

Teo 1

10.09.2010, 22:01

sunt sigura ca e bun , dar astept cam mult , 7 zile ?felicitari pt. rabdare !

ela 1

10.09.2010, 22:29

7zile?????nici o sansa.....

nadina73 1

11.09.2010, 00:52

super vorba lui ela 7 zile?lesinam langa ele la favo imi place cum suna reteta iar decoru e supersuper deci 5

Dorothea 1

11.09.2010, 07:12

Mersi fetelor.
Daca nu aveti atita rabdare, tai 2 blaturi, ca sa se faca mai repede moale. altfel nu este moale destul.

Doro

Dorothea 1

11.09.2010, 07:12

Ea zicetim si mie..eu nu pot da nici o furculita la nimeni, dece??

Dana Cristea - pusikmea 1

11.09.2010, 07:16

super decorulcum nu poti da nici o furculia la nimeni?

gaby_duceag 1

11.09.2010, 08:44

arata perfect!

Miha 1

11.09.2010, 09:00

E tare frumusel decorat asa cu inimioare roz.

Dorothea 1

11.09.2010, 10:37

Mersi mult!!
Eu nu vad nici o fuculita si aveti asa multe lucruri fine, de vas da si eu... dar unde??
Si se poate face, sa primesc message, daca imi srie cineva??

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 23:57

arata superb

Aurelia 07_07 1

18.12.2019, 21:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu cirese