tort Straciattella Socrella

de epurasha2bb in Torturi, 7 Apr 2010 | 7856 vizualizari

COMENTARII (18)

Oana 1

07.04.2010, 14:53

Wow, ce bunatateeee! cata ciocolataaa!!! Sa inteleg ca ai vrut sa indulcesti soacra?? sau e deja?

epurasha2bb 1

07.04.2010, 15:09

e deja ! din fericire!dar un pic de ciocolata acolo nu strica niciodata!

Rocsi 1

07.04.2010, 15:15

ai folosit doar o foaie de blat sa inteleg....multa ciocolata .....cred ca e tare delicios

epurasha2bb 1

07.04.2010, 15:48

da rocsi insa se poate pune deasupra inainte de ciocolata si a doua foaie de blat daca vrei.Noua ne-a placut mult asa, a fost mult mai fin si savuros.Ciocolata cu cereale nu se foloseste toata, ,doar razi de decor cat iti place, ideea e sa dai senzatia de straciatella.La fel cea cu trufe, doar cateva patratele maruntite siamestecate prin crema.As mai manca oricand tort din asta , e bun rau

Oana 1

07.04.2010, 15:49

Bravo atunci! si pentru soacra si pt. tort

ramo_cata 1

07.04.2010, 16:23

mama ce-mi faci tu mie..cata ciocolata

nadina73 1

07.04.2010, 16:33

felicitari arata foarte bine

Bunica 1

07.04.2010, 16:50

frumos si tortul si gestul tau! Felicitari pentru amandoua!

epurasha2bb 1

07.04.2010, 16:55

multumesc fetelor!

rivka 1

07.04.2010, 17:09

aoualeeeeeeeuuuuuuuuuu cum arataaaaaaa

epurasha2bb 1

07.04.2010, 17:33

ce simpatica esti rivka!

Dana Cristea - pusikmea 1

07.04.2010, 17:34

super arata!si eu i-am facut un tort socrelei

gaby_duceag 1

07.04.2010, 17:34

foarte fain

epurasha2bb 1

07.04.2010, 17:40

mai pregatesc unul la sfarsit de saptamana ca e ziua soacrei pe 13 si pica in timpul saptamanii asaca o serbam in weekend.De dataasta vreau sa-i fac ceva cu rosu, capsuni, cirese dar cam acelasi stil ca astaca stiu ca i-a placut mult, a fost asa emotionata saraca cand l-a vazut, se rosise toata.E o femeie simpla dar cu mult bun simt.O apreciez mult.

Dana Cristea - pusikmea 1

08.04.2010, 15:58

felicitari, imi place f mult cum vb despre ea, bravo!

epurasha2bb 1

08.04.2010, 16:00

mersi pusikmea!

Corinuta 1

08.04.2010, 19:32

OH MY GOD! sper sa-mi iasa si mie....ca 100% il incerc

epurasha2bb 1

09.04.2010, 09:19

Corina sigur iese ca nu e greu de facut! bafta si sper sa-l vad la retetele tale!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Ioana - La multi ani tuturor bucatarasilor ce poarta numele Sf Ioan