Tortelli di Carnevale

de Andreea Caroline in Dulciuri, 10 Feb 2014 | 1115 vizualizari

 

Am pastrat denumirea originala deoarece suna mai bine ;)
Un dulce specific zilelor de carnaval din Italia...
Ingrediente putine...foarte pufoase in interior ... usor de facut...usor de mancat :))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 6 linguri cu zahar
  • 100 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 300 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • ulei ( ptr prajit )
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortelli di Carnevale:

Mixam bine intr-un bol ouale impreuna cu zaharul.


Adaugam laptele si uleiul si mixam in continuare.


Faina o amestecam cu praful de copt si amestecam bine toate ingredientele.


Incingem ulei intr-o tigaie si cu ajutorul unei lingurite turnam din compozitie.


Prajim la foc potrivit.


Trecem prin zahar tos inainte de a servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortelli di Carnevale" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

gaby_duceag 1

10.02.2014, 21:23

)))

_Alina_ 1

11.02.2014, 12:01

super.

mihaelar63 1

02.04.2014, 14:34

La favo . Imi place si cum suna si cum arata !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Briose cu picaturi de ciocolata