Tortelli di Carnevale

de - Andreea - in Dulciuri, 10 Feb 2014 | 1553 vizualizari

 

Am pastrat denumirea originala deoarece suna mai bine ;)
Un dulce specific zilelor de carnaval din Italia...
Ingrediente putine...foarte pufoase in interior ... usor de facut...usor de mancat :))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 6 linguri cu zahar
  • 100 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 300 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • ulei ( ptr prajit )
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortelli di Carnevale:

Mixam bine intr-un bol ouale impreuna cu zaharul.


Adaugam laptele si uleiul si mixam in continuare.


Faina o amestecam cu praful de copt si amestecam bine toate ingredientele.


Incingem ulei intr-o tigaie si cu ajutorul unei lingurite turnam din compozitie.


Prajim la foc potrivit.


Trecem prin zahar tos inainte de a servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortelli di Carnevale" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

gaby_duceag 1

10.02.2014, 21:23

)))

_Alina_ 1

11.02.2014, 12:01

super.

mihaelar63 1

02.04.2014, 14:34

La favo . Imi place si cum suna si cum arata !!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu ciuperci pleurotus si smantana

de RODIMUR 5

ieri la 21:28

Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui

de Ksenya 4

ieri la 17:15

Sandvis ovo-lacto-vegetarian

de RODIMUR 5

ieri la 15:42

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu ciocolata , nuci si cardamon