Tortellini cu carne in sos de ceapa si usturoi

de Bya Ralu in Tortellini, 7 Ian 2013 | 12587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie tortellini cu carne
  • 1/2 ceapa rosie
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 cutie rosii decojite
  • sare,piper,busuioc,oregano
  • 1 pahar vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu carne in sos de ceapa si usturoi:

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei de masline. Usturoiul se striveste si se taie marunt, se adauga peste ceapa la calit. Se stinge cu vinul alb si se lasa sa scade zeama. Rosiile decojite se pun in blender si se paseaza bine de tot. Pasta formata se adauga peste ceapa, adaugam si condimentele si lasam la foc mic sa fiarba timp de 10 minute.

Se pun tortellini la fiert cand apa clocoteste si se lasa cat scrie pe cutie. Se scurg de apa ,se dat sub jet de apa rece si se adauga peste sosul format. Se servesc cu parmezan si 1 pahar de vin rosu!

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu carne in sos de ceapa si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu prosciuto, ciuperci si sos de smantana