Tortilla chips de casa

de Adinuta in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2009 | 42811 vizualizari

COMENTARII (19)

ANCA 1

30.10.2009, 12:42

Adinuta, remarc si in pzele tale niste maini masculine?

ala_oancea 1

30.10.2009, 14:09

Foarte fain ! Am sa incerc si eu

Adinuta 1

30.10.2009, 16:41

Anca, am precizat la introducere ca sunt facute de "partener" eu l-am ajutat doar , am taiat tortilla tringhiuri, am venit cu ideea de pus chili in ulei si am facut dipul (sosul de vinete si iaurt) si bineinteles am oferit incurajari! se fac mai multe odata in echipa

Adinuta 1

30.10.2009, 16:42

Ala, au iesit bune... tura a doua chiar reusite trebuie vazut si in functie de cuptor cat trebuie lasate ... primele au iesit mai tari, dar la gust ok.

Oana 1

30.10.2009, 21:36

Hop si eu!

Michelle 1

31.10.2009, 09:22

interesant

ana 1

19.01.2010, 13:38

Sunt pe lista

ana 1

19.01.2010, 15:27

Sunt pe masa ,is gustoase am facut si sosu ,wow sunt super bune!Astept sotu sa vad ce zice

Adinuta 1

19.01.2010, 16:06

Ana, ma bucur mult! sper sa ii placa si sotului!

ana 1

19.01.2010, 20:24

I-au placut ,dar mai mult sosu a zis ca nu prea are dinti pt crantanele da a papat vreo 5-6

Adinuta 1

19.01.2010, 20:45

pai atunci varianta de dinainte de coacere e recomandata umplute cu ceva. Depinde si de cat le lasi la cuptor. Si eu la prima tura mi-am cam spart dintii, dar apoi am stat cu ochii pe ele si au iesit ok, mai molicele sa zic asa

ANCA 1

19.01.2010, 21:03

vreau si eeeeu..de unde ati luat faina de porumb fina, nu malai??

Adinuta 1

19.01.2010, 22:02

Anca, eu am cumparat in Polonia, dar am vazut ca se gaseste si in Romania, respectiv la Plafar in magazine de acest gen (ecologice, bio) trebuie sa fie.

ana 1

20.01.2010, 08:15

aha deci ele tre sa iasa mai moi?mie mi-au placut asa tari crocante ,m-am gandit ca tre sa fie ca niste cipsuri

Adinuta 1

20.01.2010, 14:22

nu stiu cat de tari ti-au iesit tie, dar mie prima tura mi-au iesit "beton"... la propriu a doua oara nu erau ele chiar moi, dar nu ma temeam pentru dinti macar. Tot gen chips am facut. Am zis sa le lasi mai putin in caz ca ies preaa tari

cccris 1

09.02.2010, 22:49

delicios! fac si eu cind terminam lipiile merg cu bere....yummy

Adinuta 1

15.02.2010, 02:23

daaa, cu bere sunt super

Bya Ralu 1

03.04.2013, 01:08

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv batoane din mamaliga și sos aioli