Tortilla chips de casa

de Adinuta in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2009 | 42592 vizualizari

COMENTARII (19)

ANCA 1

30.10.2009, 12:42

Adinuta, remarc si in pzele tale niste maini masculine?

ala_oancea 1

30.10.2009, 14:09

Foarte fain ! Am sa incerc si eu

Adinuta 1

30.10.2009, 16:41

Anca, am precizat la introducere ca sunt facute de "partener" eu l-am ajutat doar , am taiat tortilla tringhiuri, am venit cu ideea de pus chili in ulei si am facut dipul (sosul de vinete si iaurt) si bineinteles am oferit incurajari! se fac mai multe odata in echipa

Adinuta 1

30.10.2009, 16:42

Ala, au iesit bune... tura a doua chiar reusite trebuie vazut si in functie de cuptor cat trebuie lasate ... primele au iesit mai tari, dar la gust ok.

Oana 1

30.10.2009, 21:36

Hop si eu!

Michelle 1

31.10.2009, 09:22

interesant

ana 1

19.01.2010, 13:38

Sunt pe lista

ana 1

19.01.2010, 15:27

Sunt pe masa ,is gustoase am facut si sosu ,wow sunt super bune!Astept sotu sa vad ce zice

Adinuta 1

19.01.2010, 16:06

Ana, ma bucur mult! sper sa ii placa si sotului!

ana 1

19.01.2010, 20:24

I-au placut ,dar mai mult sosu a zis ca nu prea are dinti pt crantanele da a papat vreo 5-6

Adinuta 1

19.01.2010, 20:45

pai atunci varianta de dinainte de coacere e recomandata umplute cu ceva. Depinde si de cat le lasi la cuptor. Si eu la prima tura mi-am cam spart dintii, dar apoi am stat cu ochii pe ele si au iesit ok, mai molicele sa zic asa

ANCA 1

19.01.2010, 21:03

vreau si eeeeu..de unde ati luat faina de porumb fina, nu malai??

Adinuta 1

19.01.2010, 22:02

Anca, eu am cumparat in Polonia, dar am vazut ca se gaseste si in Romania, respectiv la Plafar in magazine de acest gen (ecologice, bio) trebuie sa fie.

ana 1

20.01.2010, 08:15

aha deci ele tre sa iasa mai moi?mie mi-au placut asa tari crocante ,m-am gandit ca tre sa fie ca niste cipsuri

Adinuta 1

20.01.2010, 14:22

nu stiu cat de tari ti-au iesit tie, dar mie prima tura mi-au iesit "beton"... la propriu a doua oara nu erau ele chiar moi, dar nu ma temeam pentru dinti macar. Tot gen chips am facut. Am zis sa le lasi mai putin in caz ca ies preaa tari

cccris 1

09.02.2010, 22:49

delicios! fac si eu cind terminam lipiile merg cu bere....yummy

Adinuta 1

15.02.2010, 02:23

daaa, cu bere sunt super

Bya Ralu 1

03.04.2013, 01:08

super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv batoane din mamaliga și sos aioli