Tot cu crema de lamaie, frisca si mure

de simona72 in Torturi, 15 Aug 2013 | 5522 vizualizari

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

15.08.2013, 12:26

vreo si eu o portie

kukibella 1

15.08.2013, 12:31

Angelina_Elena 1

15.08.2013, 12:31

Mmmm, ce bine arata!

diaconta 1

15.08.2013, 12:33

ce combinatie faina

iri_iri 1

15.08.2013, 12:36

Dar ce bine arata

Rocsi 1

15.08.2013, 12:39

Delicios delicios Dar crema de iaurt cand o pui sau ai amestecat-o cu cea de lamaie?

simona72 1

15.08.2013, 13:14

Multumesc frumos pt aprecierile voastre!!

simona72 1

15.08.2013, 13:19

Rocsi, crema de lamaie a fost intre straturile de piscoturi, cea de la dr Oetker, iar frisca am mixat-o cu zahar, apoi am pus iaurtul gras alternand cu mascarponele si la urma jumatate din plicul cu gelatina. Cu aceasta crema de frisca am imbracat tortuletul. Pup fata, daca mai sunt nelamuriri dami de stire.

simona72 1

15.08.2013, 13:21

Guritza tu te indopi de prajituri la Satic a mea paleste in comparatie cu ce bunatati veti avea acolo...da o feliuta tot iti dau ca esti dragalasa foc

Bya Ralu 1

15.08.2013, 13:48

mersi mersi

Rocsi 1

15.08.2013, 14:14

Acum am inteles. Nu stiam unde este crema cu iaurt ca eu am inteles ca ai imbracat cu frisca simpla de asta. E batranetea isi pune amprenta pe mine

babi5 1

15.08.2013, 14:44

Panacris 1

15.08.2013, 14:48

Corinuta 1

15.08.2013, 14:59

Un tort foarte frumos si bun!

AnyCostescu 1

15.08.2013, 15:48

Delicios si racoros

Valclaudia 1

15.08.2013, 16:03

mamaaaaaaaaaa, cum arata!

simona72 1

15.08.2013, 17:31

ianculubita 1

15.08.2013, 18:43

tu trebuie sa-l repeti,eu trebuie sa-l incerc;la felul cum arata m-a convins

simona72 1

15.08.2013, 20:26

Multumesc

MotanLaOale 1

20.08.2013, 10:58

simona72 1

20.08.2013, 13:23

Motan

mena29 1

20.08.2013, 13:25

O bunatate ai facut tu aici! Simo,nu stiu cum dar eu am avut impresia ca si tu vei ajunge la Satic.Cred ca am inteles eu ceva gresit pe undeva.Imi doream mult sa ne cunoastem dar cu siguranta o sa vina si ziua aceea.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8247 puncte

Rocsi

4922 puncte

Constelatialeu

4723 puncte

RODIMUR

3513 puncte

Ksenya

2276 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis cu friptura de porc, sos pesto si legume coapte

ieri la 19:31

Mancare de masline si carne de vitel

de Bunica 7

ieri la 13:53

Desert Preanici sau turtite dulci basarabene

de RODIMUR 7

pe 27.09 la 21:48

Desert Portokalopita - placinta greceasca cu portocale si iaurt

de oanapl 6

pe 27.09 la 21:10

Salata de cartofi cu ardei kapia copti

de Rocsi 9

pe 26.09 la 20:32

RETETA RECOMANDATA
Tort pentru mama