Tot cu crema de lamaie, frisca si mure

de simona72 in Torturi, 15 Aug 2013 | 7589 vizualizari

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

15.08.2013, 12:26

vreo si eu o portie

kukibella 1

15.08.2013, 12:31

Angelina_Elena 1

15.08.2013, 12:31

Mmmm, ce bine arata!

diaconta 1

15.08.2013, 12:33

ce combinatie faina

iry-gabriela 1

15.08.2013, 12:36

Dar ce bine arata

Rocsi 1

15.08.2013, 12:39

Delicios delicios Dar crema de iaurt cand o pui sau ai amestecat-o cu cea de lamaie?

simona72 1

15.08.2013, 13:14

Multumesc frumos pt aprecierile voastre!!

simona72 1

15.08.2013, 13:19

Rocsi, crema de lamaie a fost intre straturile de piscoturi, cea de la dr Oetker, iar frisca am mixat-o cu zahar, apoi am pus iaurtul gras alternand cu mascarponele si la urma jumatate din plicul cu gelatina. Cu aceasta crema de frisca am imbracat tortuletul. Pup fata, daca mai sunt nelamuriri dami de stire.

simona72 1

15.08.2013, 13:21

Guritza tu te indopi de prajituri la Satic a mea paleste in comparatie cu ce bunatati veti avea acolo...da o feliuta tot iti dau ca esti dragalasa foc

Bya Ralu 1

15.08.2013, 13:48

mersi mersi

Rocsi 1

15.08.2013, 14:14

Acum am inteles. Nu stiam unde este crema cu iaurt ca eu am inteles ca ai imbracat cu frisca simpla de asta. E batranetea isi pune amprenta pe mine

babi5 1

15.08.2013, 14:44

Panacris 1

15.08.2013, 14:48

Corinuta 1

15.08.2013, 14:59

Un tort foarte frumos si bun!

AnyCostescu 1

15.08.2013, 15:48

Delicios si racoros

Valclaudia 1

15.08.2013, 16:03

mamaaaaaaaaaa, cum arata!

simona72 1

15.08.2013, 17:31

ianculubita 1

15.08.2013, 18:43

tu trebuie sa-l repeti,eu trebuie sa-l incerc;la felul cum arata m-a convins

simona72 1

15.08.2013, 20:26

Multumesc

MotanLaOale 1

20.08.2013, 10:58

simona72 1

20.08.2013, 13:23

Motan

mena29 1

20.08.2013, 13:25

O bunatate ai facut tu aici! Simo,nu stiu cum dar eu am avut impresia ca si tu vei ajunge la Satic.Cred ca am inteles eu ceva gresit pe undeva.Imi doream mult sa ne cunoastem dar cu siguranta o sa vina si ziua aceea.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata si cappucino