Traistute dulci umplute cu ciocolata cu menta si seminte de dovleac

de Bucataras Diana in Dulciuri, 2 Ian 2017 | 704 vizualizari

 



Bunatati pentru colindatori
Am fost tare inventiva de Craciunul acesta :D Sunt tare frumusele traistutele si incredibil de gustoase daca ne intrebi pe noi :P

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet aluat foietaj
  • ciocolata cu menta
  • seminte de dovleac
  • 1 ou pentru uns
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute dulci umplute cu ciocolata cu menta si seminte de dovleac:

Taiem aluatul in patratele pe care le intindem cu sucitorul. Punem cateva bucatele de ciocolata cu menta si cateva seminte de dovleac, apoi unim marginile opuse ale patratului si presam bine sa stea lipite. Unim si celelalte doua margini si le strangem ca si cum am strange gura unei traistute :) Punem traistutele in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut. Le dam la cuptorul preincalzit pentru circa 15 minute. Cand le scoatem din cuptor le lasam sa se raceasca bine inainte de a le transfera pe un platou. Pofta buna!

 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute dulci umplute cu ciocolata cu menta si seminte de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bucataras Diana 1

03.01.2017, 20:59

Multujmesc pentru aprecieri. Dia, te astept oricand

katty 1

03.01.2017, 21:18

anca_rm 1

04.01.2017, 11:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Desert cu frisca, mascarpone si ciocolata