Trandafirata

de Julie in Bauturi, 8 Aug 2010 | 11054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • petale de trandafiri
  • zahar
  • alcool dublu rafinat, vodka
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafirata:

Speli petalele de trandafiri apoi le pui intr-un vas si torni zahar peste ele.
Le amesteci bine si mai torni putin zahar si deasupra ,sa ramana acoperite.

Lasi vasul acoperit cateva zile, pana cand se formeaza siropul de trandafiri, pe care il scurgi si il diluezi cu alcool, in proportiile dorite.

Pentru ca trandafirata sa iasa aromata si colorata natural, foloseste petalele
trandafirilor rosii, catifelati, care miros foarte puternic.

Hai noroc si sanatate!   :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafirata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Julie 1

02.09.2010, 13:58

Te servesc imediat ,Oana!

andruus_k 1

10.11.2010, 11:46

wawwwwww
am baut trandafirata acum cativa ani la o prietena. eu nu beau aproape nicodata alcool. trebuie sa recunosc insa ca atunci as fii baut tot ce avea prin camara ))

Julie 1

13.11.2010, 21:27

Andruusk, multumesc si hai noroc!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sa bem pentru Gabytza - Trandafirata