Spuma de lapte cu capsuni

de Andreea Caroline in Bauturi, 24 Iul 2013 | 998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 ml lapte
  • 5 lingurite zahar
  • un varf scortisoara
  • ciocolata rasa ptr decor
  • 5-6 capsuni
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de lapte cu capsuni:

Intr-o sticla punem laptele ,scortisoara si zaharul.Amestecam foarte bine pina caind laptele devine spuma.

Punem in pahare capsunile spalate si taiate cubulete,laptele si ornam cu ciocolata rasa.

Se serveste cat mai rece,posibil adaugand 1-2 cuburi gheata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de lapte cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

25.07.2013, 11:50

bianca92

bianca92 1

08.10.2013, 14:15

delicios

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

08.10.2013, 15:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!