Trandafirata

de Julie in Bauturi, 8 Aug 2010 | 6479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • petale de trandafiri
  • zahar
  • alcool dublu rafinat, vodka
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafirata:

Speli petalele de trandafiri apoi le pui intr-un vas si torni zahar peste ele.

Le amesteci bine si mai torni putin zahar si deasupra ,sa ramana acoperite.


Lasi vasul acoperit cateva zile, pana cand se formeaza siropul de trandafiri, pe care il scurgi si il diluezi cu alcool, in proportiile dorite.


Pentru ca trandafirata sa iasa aromata si colorata natural, foloseste petalele

trandafirilor rosii, catifelati, care miros foarte puternic.


Hai noroc si sanatate! :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafirata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Julie 1

02.09.2010, 13:58

Te servesc imediat ,Oana!

andruus_k 1

10.11.2010, 11:46

wawwwwww
am baut trandafirata acum cativa ani la o prietena. eu nu beau aproape nicodata alcool. trebuie sa recunosc insa ca atunci as fii baut tot ce avea prin camara ))

Julie 1

13.11.2010, 21:27

Andruusk, multumesc si hai noroc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornulete fragede
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sa bem pentru Gabytza - Trandafirata