Trigoane cu fructe

de ianculubita in Dulciuri, 24 Aug 2013 | 1282 vizualizari

 

Un desert de asemenea rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • 1pachet foi de placinta
  • 1ou
  • 1punga mix de fructe confiate si alune sau separat
  • 70g caise confiate
  • 50g miez de nuca
  • 50g migdale
  • 50g alune de padure
  • 50g stafide
  • ulei pentru prajit
  • 1ceasca cu gem de prune sau oricare gem
  • 1portocala mica
  • 1/2pahar coniac
  • zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu fructe:

Stafidele din punga le punem intr-un bol acoperite de coniac,restul continutului din punga si portocala curatata, il punem in blender si-l invartim 1-2min;rasturnam intr-un castronel,adaugam stafidele si putin coniac,gemul,amestecam bine totul si dam deoparte.


Foile de placinta taiate in patrate; punem pe masa de lucru 2 foi,ungem cu ou,punem 1lingura de umplutura,le pliem pe diagonala formand un triunghi,lipim marginile cu ou,le punem la prajit in baie de ulei,le scoatem pe hartie de bucatarie si le pudram cu zahar.

 

TIPS-URI

1

umplutura acestor trigoane,nu trebuie sa fie moale,altfel curge la prajit

2

am incercat si la cuptor in tava dar nu au acelas gust,in concluzie nu mi-au placut

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

24.08.2013, 21:14

Delicioase

mirela0911 1

24.08.2013, 21:54

imi place!

ianculubita 1

25.08.2013, 09:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Coliva