Trigoane cu fructe

de ianculubita in Dulciuri, 24 Aug 2013 | 3225 vizualizari

 

Un desert de asemenea rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • 1pachet foi de placinta
  • 1ou
  • 1punga mix de fructe confiate si alune sau separat
  • 70g caise confiate
  • 50g miez de nuca
  • 50g migdale
  • 50g alune de padure
  • 50g stafide
  • ulei pentru prajit
  • 1ceasca cu gem de prune sau oricare gem
  • 1portocala mica
  • 1/2pahar coniac
  • zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu fructe:

Stafidele din punga le punem intr-un bol acoperite de coniac,restul continutului din punga si portocala curatata, il punem in blender si-l invartim 1-2min;rasturnam intr-un castronel,adaugam stafidele si putin coniac,gemul,amestecam bine totul si dam deoparte.

Foile de placinta taiate in patrate; punem pe masa de lucru 2 foi,ungem cu ou,punem 1lingura de umplutura,le pliem pe diagonala formand un triunghi,lipim marginile cu ou,le punem la prajit in baie de ulei,le scoatem pe hartie de bucatarie si le pudram cu zahar.

TIPS-URI

1

umplutura acestor trigoane,nu trebuie sa fie moale,altfel curge la prajit

2

am incercat si la cuptor in tava dar nu au acelas gust,in concluzie nu mi-au placut

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

24.08.2013, 21:14

Delicioase

mirela0911 1

24.08.2013, 21:54

imi place!

ianculubita 1

25.08.2013, 09:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu spanac