Turtite aromate

de bahna_violeta in Piine, 20 Aug 2012 | 4975 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o lingura de smantana
  • 200 g faina
  • ulei de masline
  • sare
  • patrunjel
  • oregano
  • busuioc
  • un ou
  • 8 g drojdie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turtite aromate:

Am incalzit 50 ml de apa dupa care am pus drojdia si am amestecat bine. Am pus faina intr-un bol peste care am pus apa cu drojdia, am pus smantana si ierburile, dupa care am pus restul de faina, uleiul si putina sare. Am lasat la dospit o ora-jumatate.

Dupa ce aluatul a crescut facem turtitele pe care le crestam cu un cutit. Le ungem cu ou si dam la cutor la 200 de grade timp de 30 de minute.

Nu o sa creasca foarte mult de aceea le zic turtite, sunt foarte aromate si merg foarte bine cu ceva bun peste ele. Fie ca e o crema de branza, pateu, zacusca sau orice altceva. E foarte delicios si aromat. Cum le-am scos din cuptor am fost cam dezamagita ma asteptam sa creasca mai mult sa fie mult mai pufoase, dar spre surprinderea mea sunt foarte bune si asa servite cu ce va place voua/dumneavostra cel mai mult.

Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Turtite aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta

ieri la 21:22

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Batbout (painici marocane)