Umbrelute de pui cu pesmet si susam

de brunetica in Pui, 4 Dec 2011 | 3994 vizualizari

 

Delicioase , rapide si foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 500 g. piept pui
  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel
  • o ceapa mica
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • pesmet proaspat de paine
  • susan
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Umbrelute de pui cu pesmet si susam:

Pieptul de pui il dezosam, il spalam si il tocam marunt prin masina de tocat.

Cartofii, ceapa si dovlecelul le curatam , le spalam si le tocam marunt prin masina de tocat.

Intr-un bol adaugam carnea, legumele ( scurse de zeama), oul, pesmet, sare dupa gust, piper , amestecam bine pentru a se incorpora bine si formam mingiute cu palmele umede.

Le dam prin pesmet si susan si le prajim in ulei incins.

TIPS-URI

1

Pentru decor am folosit niste masline si mozzareline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Umbrelute de pui cu pesmet si susam" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu cartofi crocanti